مدیر کل بنادر و دریانوردی استان گیلان در جمع خبرنگاران گفت: بندر انزلی را تبدیل به مرکز و مقصد گردشگری و سفر دریایی خزر می کنیم

0 99

عصرکاسپین ، حسین چراغی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه طرح گردشگری دریایی استان گیلان در سال ٩٧ تفاوت قابل توجه نسبت به سال ٩۶ داشته است اظهار کرد: با توجه به فرهنگ سازی و ترویج گردشگری دریایی در سازمان بنادر و دریانوردی و برنامه ریزی های انجام شده طی سه سال گذشته، فعال سازی صنعت گردشگری دریایی در اولویت اهداف قرار گرفته است.
وی افزود: طرح گردشگری دریایی در استان گیلان در قالب ستاد تسهیل گردشگری دریایی با مشارکت ١۵ ارگان دولتی و همکاری اتحادیه های قایقرانی از بهمن ٩۶آغاز و با انجام بازرسی های فنی به منظور ارتقای ایمنی قایق های گردشگری برای ایجاد بستری ایمن و مطمئن برای گردشگران دریایی تا ١۵ فروردین ٩٧ ادامه داشت.
مدیر کل بنادر و دریانوردی استان گیلان با بیان اینکه طبق آمار بدست آمده در سال ٩٧ با تردد ١۶۵ هزار نفر، شاهد رشد ١۶/٣ درصد نسبت به سال۹۶ بودیم خاطرنشان کرد: این موضوع بیانگر وجود پتانسیل در بخش گردشگری دریایی استان می باشد.
چراغی در پاسخ به این سئوال که هدف اصلی اداره کل بنادر و دربانوردی استان گیلان در توسعه فعالیت های دریا محور چیست، تصریح کرد: گسترش فعالیت های تجاری و توسعه گردشگری دریایی و سفر دریایی از جمله اهداف این اداره کل است.
وی با بیان اینکه در بخش گردشگری دریایی از سه سال گذشته با معرفی طرح ساخت مارینا در سواحل استان شامل بنادر آستارا، انزلی و چمخاله دریچه جدیدی بروی صنعت گردشگری دریایی درخزرگشودیم عنوان کرد: خوشبختانه پس از بندرانزلی، بندر کاسپین با الگوسازی از مارینا بندر انزلی به این شبکه اضافه شد.
مدیر کل بنادر و دریانوردی استان گیلان با اشاره به هدف از تشکیل شبکه مارینا ادامه داد: قصد داریم با ایجاد خطوط منظم و تورهای گردشگری دریایی و با استفاده از کشتی های استاندارد خطوط دریایی استان را فعال کنیم.
چراغی در خصوص بخش دوم از اهداف تشکیل شبکه مارینا در استان گیلان : به توسعه گردشگری دریایی با استفاده از ظرفیت های تالاب بین المللی انزلی برای تردد گردشگران اشاره کرد و تاکید کرد که در این قسمت بدنبال استفاده از ظرفیت های بومی و محلی هستیم زیرا اعتقاد داریم باید فرصت های شغلی فعلی را حفظ کنیم و سرمایه گذاری های جدید در گردشگری دریایی نباید منتج به حذف یا تضعیف تعاونی های قایقرانی شود.
وی با بیان اینکه برای توسعه سفرهای دریایی بین کشورهای دریای خزر اقدامات خوبی در حال انجام است بیان داشت: توافقنامه های منطقه ای، قراردادهای داخلی، آماده سازی زیر ساخت های نرم افزاری و سخت افزاری از جمله این موارد می باشد که بزودی نتایج اقدامات اعلام می شود.
مدیر کل بنادر و دریانوردی استان گیلان تشکیل و تکمیل حلقه های گردشگری دریایی در استان را بسیار مهم دانست و گفت: با توجه به وجود زیر ساخت های مورد نیاز گردشگری و سفر دریایی در بندر انزلی انتظار داریم در سایر نقاط ساحلی از جمله بنادر کاسپین،آستارا و چمخاله نیز زیرساخت ها به موقع اماده شود تا حلقه های گردشگری دریایی تکمیل و ایده ایجاد شبکه مارینا اجرایی گردد .
چراغی در پایان بیان کرد: با ایجاد جاذبه های تفریحی و مراکزتجاری، بندر انزلی بزودی تبدیل به کانون و پایتخت گردشگری و سفر دریایی خزر خواهد شد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.