توقیف ۵۰ تن چای غیربهداشتی در شهرستان فومن

در پی بازدید های نظارتی، یک واحد چای سازی فاقد مجوز بهداشتی، توسط کارشناسان نظارت بر موادغذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان شناسایی و توقیف شد.

به گزارش عصرکاسپین؛ دکتر زهرا حصاری- معاون غذا دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: در پی بازدید های نظارتی، یک واحد چای سازی فاقد مجوز بهداشتی، توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان شناسایی و توقیف شد. وی افزود: طی این بازرسی، حدود ۵۰ تن چای سیاه بدلیل نداشتن پروانه بهداشتی ساخت و نامناسب بودن کیفیت محصول، کشف و با حضور نماینده تعزیرات شهرستان فومن توقیف و جهت اقدامات قانونی، پرونده به مراجع قضایی ارسال شدی

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

یک × 1 =