توکلی : بندر انزلی با ۵۵ درصد دارای بیشترین نفوذ داشتن تلفن ثابت در گیلان است / استان در شاخص توسعه فاوا (IDI) دارای رتبه دهم کشوری است

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان با بیان این که بندرانزلی با ۵۵ درصد دارای بیشترین نفوذ داشتن تلفن ثابت در استان بوده و در شاخص توسعه فاوا (IDI) دارای رتبه دهم کشوری است ،مدعی شد : هیچ روستایی در رشت مشکل پوشش‌دهی تلفن همراه را ندارد.
عصرکاسپین/«فرزاد توکلی» در نشست مجمع نمایندگان گیلان که در سالن جلسات دیوان محاسبات استان برگزار شد، اظهار کرد: گیلان دارای یک میلیون و ۳۱ هزار و ۹۳۵ مشترک تلفن ثابت است.

به گفته وی،بندرانزلی با ۵۵ درصد بیشترین و تالش با ۲۸ درصد کمترین ضریب نفوذ را در این زمینه دارا است.

به گفته این مسئول ،روستاهای دارای ارتباط گیلان در سطح استان ۹۴.۹ درصد است که نسبت به میانگین کشوری که ۸۳.۷۱ درصد است، در جایگاه بالاتری قرار دارد.

توکلی،متذکر شد :ضریب نفوذ تلفن ثابت استان و ضریب نفوذ روستا های دارای ارتباط استان بالاتر از متوسط کشوری است و در صورت رفع موانع و مشکلات راه دسترسی و برق سراسری در برخی از روستا های مورد نظر، این شاخص بهبود خواهد یافت

وی با اشاره به اینکه ضریب نفود همراه اول در گیلان، ۸۱.۳۶ درصد و میانگین کشوری آن ۷۵.۵ درصد است، ابراز کرد:‌ در مقایسه استانی، رشت با ۲۱۳ درصد بیشترین ضریب نفوذ و شهرستان‌های شفت، املش و لنگرود کمترین ضریب نفوذ همراه اول در استان گیلان را دارا هستند.

مدیرکل فناوری اطلاعات گیلان،اظهار کرد: ضریب نفود اینترنت ثابت (ADSL) در گیلان ۱۲.۱۵ درصد است که نسبت به مبانگین کشور رتبه بالاتری دارد.

توکلی با بیان این که یک هزار و ۳۵۳ روستای گیلان تحت پوشش اینترنت ثابت مخابرات هستند،

با اشاره به اجرای پروژه تار در استان ،یاد آور شد: این طرح در ۸۰۹ روستا و پوشش ۱۰۳ هزار خانوار و در قالب ۲۵۵ مرکز و سایت به طول ۶۵۴ کیلومتر در حال اجرا است.

وی جایگاه گیلان در شاخص توسعه فاوا (IDI) را رتبه دهم کشوری عنوان کرد و افزود: حدود ۹۵ درصد از روستاهای گیلان دارای ارتباط هستند که این میزان از میانگین کشوری بالاتر است.

این مسئول، موضوع گردشگری را مورد تاکید اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان ،ذکر و خاطر نشان کرد: اجرای شهر هوشمند به صورت پایلوت در رشت، لاهیجان، انزلی و آستارا در دست اقدام است.

به گفته توکلی ،وضعیت در هر سه اپراتور بالاتر از حد نصاب کشوری است که نشان از اهمیت ارتقای این شاخص و برنامه ریزی های سال های گذشته برای رشد این امکان در سطح استان بوده است.

وی اظهار امیدواری کرد که با کمک مجمع نمایندگان استان باند ۷۰۰ تا ۸۰۰ مگاهرتز صدا و سیما در اختیار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار گیرد تا شاهد پوشش حداکثری باشیم .

مدیرکل فناوری اطلاعات گیلان ،تصریح کرد: امید است با کمک مجمع نمایندگان با پیش بینی بودجه متناسب با توسعه بخش ICT، با توجه به مشکلات متعدد در تامین تجهیزات حوزه ارتباطات سیار که به صورت ارزی انجام می شود از یک طرف وکاهش درآمدها و بودجه سنوات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از طرف دیگر شاهد توسعه پیش از پیش در این بخش باشیم.

توکلی با ادعا بر این که هیچ روستایی در رشت مشکل پوشش‌ دهی تلفن همراه را ندارد، متذکر شد:‌ سیاست‌های دولت الکترونیک به صورت کشوری و کلان ابلاغ می‌شود.

رئیس مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی نیز طی سخنانی گسترش روزافزون فناوری های نوین ارتباطی و اطلاعاتی، بر ضرورت پیگیری های لازم جهت تحقق شهرهای هوشمند را در استان تاکید کرد.

احمد دنیا مالی ،افزود: این مهم با توسعه ی زیرساخت‌ها و آشنایی هر چه بیشتر عموم شهروندان با خدمات مرتبط با آن و نحوه ی ایفای نقش در حوزه ی شهر هوشمند میسر می شود و این اولویتی است که باید بدان پرداخته شود.

نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.