لاری تاکید کرد: پلمب ۵۵۵ مکان عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: ۸ هزار و ۵۱۴ مورد از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به دلیل عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی به مراجع قضائی معرفی و تعداد ۵۵۵ مورد پس از اخطار پلمب شدند.

عصر کاسپین/ سیما سادات لاری به رعایت پروتکل‌های بهداشتی اشاره کرد و گفت: طبق آخرین وضعیت میانگین کشوری رعایت پروتکل‌های بهداشتی، بیشترین میزان رعایت در ادارات و سازمان‌های دولتی با ۸۲.۸ درصد و کمترین میزان رعایت در پاساژها با ۳۸.۱ درصد و نانوایی‌ها با ۴۴.۰۳ درصد گزارش شده است. همچنین بر اساس آخرین آمار استفاده از ماسک توسط مردم در اماکن عمومی ۷۵.۵ درصد گزارش شده است که متأسفانه این عدد نسبت به سه هفته گذشته به میزان ۱.۳۵ درصد کاهش یافته است.

وی گفت: از تاریخ ۱۱ تا ۱۹ شهریورماه سال جاری بیش از ۱۰۳ هزار و ۵۰۰ مورد بازرسی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی در سراسر کشور صورت گرفته است که به دنبال آن تعداد ۸ هزار و ۵۱۴ مورد از این اماکن به دلیل عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی به مراجع قضائی معرفی و تعداد ۵۵۵ مورد پس از اخطار پلمب شدند.

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: طبق گزارشات واصله میزان استفاده از ماسک توسط شاغلین صنوف، صنایع، کارمندان ادارات و بانک‌ها نسبت به سه هفته گذشته افزایشی بوده است؛ ولی متأسفانه همچنان شاهد کاهش استفاده از ماسک در وسایل نقلیه عمومی در این مدت هستیم که امیدواریم استفاده از ماسک توسط مردم در وسایل نقلیه درون و برون شهری جدی گرفته شود. فراموش نکنیم مهم‌ترین عامل کنترل بیماری در کشور رعایت بیشتر نکات بهداشتی و استفاده از ماسک است. مطمئناً هرگونه عادی انگاری احتمال خیز مجدد بیماری را تقویت خواهد کرد.

وی افزود: بیشترین بروز هفتگی موارد مثبت بستری شده در هفته سوم شهریورماه به ترتیب در استان‌های بوشهر، قم و لرستان و بیشترین بروز هفتگی مرگ و میر در این بازه زمانی به ترتیب در استان‌های خراسان شمالی، سمنان و اصفهان گزارش شده است.
لاری گفت: کمترین میزان بروز هفتگی موارد بستری مثبت و فوتی نیز در هفته سوم شهریورماه مربوط به استان‌های کردستان و سیستان و بلوچستان است.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پانزده − چهارده =