سخنگوی سازمان غذا و دارو خبر داد؛ ۴ فرآورده طبیعی برای بهبود علائم کرونا مجوز گرفتند

سخنگوی سازمان غذا و دارو، از اعطای مصوبه کمیسیون قانونی سازمان غذا و دارو به چهار فرآورده طبیعی با اجزای گیاهی برای بهبود علائم کرونا خبر داد.

عصر کاسپین/ کیانوش جهانپور، با بیان اینکه چهار فرآورده طبیعی با اجزای گیاهی مصوبه کمیسیون قانونی سازمان غذا و دارو را برای بهبود علائم بیماری کووید ١٩ اخذ کرده اند، گفت: مجوز تولید موقت دو مورد از این فرآورده‌ها به مدت ۶ ماه صادر شده است.

وی با اشاره به جزئیات یکی از این فرآورده‌ها، افزود: اسپری دهانی(PHR ۱۶۰) حاوی ۶ اسانس گیاهی جهت کمک به بهبود عوارض ریوی کووید ١٩ همچون تنگی نفس، سرفه و اکسیژن شریانی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، ادامه داد: همچنین شربت موکوزیفت حاوی عصاره آبی میوه ۲ گیاه و با توجه به مدارک کارآزمایی بالینی ارائه شده، جهت رفع علائم خستگی و بی اشتهایی در مبتلایان استفاده می‌شود.

به گفته جهانپور، برای دو فرآورده دیگر که مصوبه کمیسیون سازمان غذا و دارو را اخذ کرده اند، هنوز مجوز موقت صادر نشده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو، مصرف شربت استاپ سیویر را برای کاهش دوران بستری و بهبود هایپوکسی مبتلایان مؤثر دانست و افزود: شربت آنوال اس که حاوی یک جز گیاهی است، جهت بهبود برخی علائم کرونا معرفی شده است.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هجده − سه =