معرفی یکی از غذاهای گیلانی در جشنواره خوراک شناسی پاراتی(برزیل)

معرفی یکی از غذاهای گیلانی در جشنواره خوراک شناسی پاراتی(برزیل)

یکی از غذاهای گیلانی در جشنواره خوراک شناسی پاراتی(برزیل) معرفی شد.

عصرکاسپین / به گزارش واحد خبر مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری رشت، مدیریت برنامه های یونسکو در شهر خلاق خوراک شناسی رشت در جشنواره خوراک شناسی پاراتی(برزیل) شرکت کرد.

این جشنواره با هدف تقویت روابط و ارتقای شبکه در راستای اهداف توسعه پایدار با حضور شهرهای خلاق خوراک شناسی دنیا برگزار می شود.

در این جشنواره شهرهای خلاق خوراک شناسی کلیپی از معرفی یک غذای اصیل خود ارسال کرده و مدیریت برنامه های یونسکو در شهر خلاق خوراک شناسی رشت نیز با تهیه کلیپی از معرفی میرزاقاسمی غذای اصیل گیلانی در این جشنواره شرکت کرد.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

چهار − 1 =