تجهیزات لازم برای مدیریت بحران برف در اختیار راهداری‌های گیلان قرار گرفت

مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان گفت: تجهیزات لازم برای مدیریت بحران برف گیلان در اختیار راهداری‌های استان قرار گرفت.

عصر کاسپین/ امیر مرادی با بیان اینکه در حوزه مدیریت بحران جلسات متعددی برگزار شده اظهار داشت: دستگاه اصلی حوزه جمع‌آوری برف اداره راهداری استان است که در جلسات جمع‌بندی که با مسئولان این حوزه داشتیم ۵۰ نقطه آسیب‌پذیر و بحران‌زا در سال گذشته شناسایی شد و سعی کردیم در آن نقاط برنامه‌ریزی لازم را انجام دهیم که امسال با مشکل خاصی مواجه نشویم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان تصریح کرد: سعی کردیم برنامه‌ریزی منسجمی در حوزه امکانات، ماشین آلات و ناوگان‌های راهداری داشته باشیم و در این راستا ۳۵۰ دستگاه در حوزه راهداری در نظر گرفته شده که در ۴ گروه تقسیم شدند و علاوه بر آن ۴ معاون راهداری استان در ۴ محور حضور دارند.

مرادی با اشاره به اینکه معاون فرماندهی پلیس راه استان نیز فرمانده‌هان و محورهای خود را در این تقسیم‌بندی مشخص کرده افزود: همچنین با هماهنگی که در حوزه راه و شهرسازی و اداره صمت انجام شده کمبودهای دیگر نیز جبران شد و پیمانکارانی را برای حضور در این طرح به ما معرفی کردند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان گفت: اداره راهداری استان در بخش امکانات و نوسازی ماشین آلات نیاز به اعتباراتی داشت که در این راستا ۱۵ ناوگان جدید خریداری شد و همچنین مبالغی از اعتبارات را نیز به بازسازی تجهیزات اختصاص دادیم و در مجموع ماشین‌آلاتی که از منابع دولتی و خصوصی به حوزه راهداری اعلام کردیم بالغ بر ۵۵۰ دستگاه است.

مرادی خاطرنشان کرد: با توجه به کمبودهایی که در شهرداری رشت اعلام شد تعدادی از خودروها را با توجه به شریانی بودن شهر رشت در اختیار شهرداری قرار دادیم همچنین در طی جلسات هماهنگی وظایفی نیز برای نیروهای مسلح استان تعریف شد و فرماندهی محترم سپاه قدس گیلان نیز رسماً برای حضور نیروها در همه محورها اعلام آمادگی کرد.

وی گفت: در راستای اسکان در راه ماندگان هماهنگی‌هایی با سپاه و اوقاف انجام شد و اسم و آدرس مساجد بین راهی و اردوگاه تهیه شده و هماهنگی های لازم در این حوزه شکل گرفت؛ در بعضی از نقاطی که سال گذشته با کمبود پایگاه راهداری مواجه بودیم تعدادی پایگاه ایجاد کردیم و امکانات و ماشین‌آلات به این پایگاه‌ها تخصیص داده شد.

مرادی عنوان داشت: بالغ بر ۳ هزار تن نمک و ۷ هزار تن ماسه برای کل استان در اختیار راهداری‌ها قرار گرفته شد؛ در بحث باز کردن راه‌های اصلی و راه‌های روستایی هماهنگی لازم با حوزه راهداری انجام شده همچنین در حوزه روستایی دهیاران نیز اعلام آمادگی کرده و بخشداران نیز در کنار این مجموعه هستند.

نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.