تولید غیربهداشتی سوسیس و کالباس با سهل انگاری مسئولین

رئیس هیئت مدیره انجمن افزودنی های صنایع غذایی کشور سهل انگاری و کم کاری مسئولین موجب شده افراد سودجو در کارگاه‌های زیرزمینی بدون هیچ نظارتی سوسیس و کالباس غیر بهداشتی و نامرغوب تولید کنند.

عصر کاسپین/ پرویز جهانگیری، رئیس هیئت مدیره انجمن افزودنی صنایع غذایی کشور گفت: مسئولین اداره نظارت بهداشت محیط که وظیفه دارند واحدهای غیربهداشتی و زیر زمینی را تعطیل کنند متأسفانه در شناسایی و تعطیلی این کارگاه‌های زیر زمینی و غیر بهداشتی کم کاری می‌کنند.

وی افزود: استفاده از محصولات غذایی بهداشتی که مارک، نام، علامت کارخانه دارند مشکلی ندارد و مردم می‌توانند سوسیس و کالباس تولید کارخانه‌های بهداشتی را با خیال راحت مصرف کنند و از استفاده سوسیس و کالباس‌های بدون مارک و بدون نام برای حفظ سلامت خود پرهیز کنند.

جهانگیری ادامه داد: کارخانه‌ای که شناسنامه دارد به هیچ وجه نمی‌تواند جنس نامرغوب را از کارخانه برای توزیع خارج کند چون ناظرین بهداشتی و کنترل کیفیت اجازه خروج اجناس نامرغوب را نمی‌دهند و در واحدهای رسمی پروانه دار ناظرین کنترل‌های کافی را انجام می‌دهند.

وی خاطر نشان کرد: در تولید سوسیس و کالباس در واحدهای بهداشتی در جهت سلامت محصول پروتئین‌های گیاهی و رنگهای طبیعی زیر نظر ناظرین استفاده می‌شود.

رئیس هیئت مدیره انجمن افزودنی‌های صنایع غذایی کشور تصریح کرد: شرایط تولید در کشور آنقدر ناهنجار شده است که متأسفانه تولیدکنندگان بری شده و کسانی که تولید کننده نیستند سر جای تولید کنندگان نشسته‌اند.

وی در ادامه با بیان اینکه در فرهنگ غرب شرایط زندگی به سمت و سویی می‌رود که مردم از غذا برای سیری استفاده می‌کنند در حالی که در کشور ما از طعم و مزه غذا لذت می‌بریم.

جهانگیری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امروزه توجه خاصی به مواد غذایی و مکمل‌های همراه آن شده و این امر باعث شده مردم نیز به این مهم توجه بیشتری داشته باشند.

رئیس هیئت مدیره انجمن افزودنی‌های صنایع غذایی کشور افزود: امروز دنیا با مشکلی به نام نانو ذرات پلاستیک مواجه است که از مصرف مواد غذایی که در پلاستیک قرار دارند وارد بدن می‌شود که این مهم علاوه بر اینکه نتایج مخربی در محیط زیست دارد، در بدن انسان نیز عملکرد ضد سلامت دارد.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هجده − 8 =