تشدید نظارت بر واحدهای تولید کننده آرد در گیلان
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تشدید نظارت بر واحدهای تولید کننده آرد درطی ایام نوروز، خبرداد .
عصر کاسپین/ مهندس علیرضا نجفی- مدیراداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به دستورالعمل سازمان غذا و دارو( غنی سازی آرد گندم نانوایی ها به ریزمغذی های آهن و اسیدفولیک خوراکی ) ، اظهارداشت : کارشناسان نظارت و ارزیابی محصولات غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان تابعه دانشگاه درراستای برنامه عملیاتی غنی سازی آرد، طی بازدیدهای مستمر از واحدهای تولیدکننده آرد نانوایی ها در سطح استان، افزودن آهن از طریق پرمیکس آهن و اسیدفولیک به ویژه مقدار آن را ، مورد کنترل و آزمایش قرار می دهند و در صورت مشاهده عدم انطباق با متخلفان ، برخورد قانونی انجام می گیرد .
وی در پایان یادآور شد : در این بازدید ها کیفیت عواملی مانند گندم، تجهیزات واحد صنعتی ، کیفیت بوجاری و تجهیزات مرتبط با کیفیت آرد ، تجهیزات آزمایشگاه، نظافت و رعایت موازین بهداشتی نیز بررسی می شود.
لازم به ذکر است ؛ استان گیلان دارای هفت واحد فعال تولیدکننده آرد می باشد