اخذ مجوز MRI تالش/ خدمات مرکز شیمی درمانی تالش مستمر می‌شود/ خادمان نظام سلامت گیلان هیچ شأنیتی جز خدمت به مردم برای خود قائل نیستند

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان از اخذ مجوز MRI در تالش و همچنین ارائه خدمات مرکز شیمی درمانی تالش به‌صورت مستمر خبر داد و گفت: مقابله با تعارض منافع، مرز مشخص دانشگاه علوم پزشکی گیلان است و خادمان نظام سلامت استان، هیچ شأنیتی جز خدمت به مردم برای خود قائل نیستند.

عصر کاسپین/ دکتر محمدتقی آشوبی – سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز در نشست خبری با جمعی از خبرنگاران شهرستان تالش با اشاره به قطب‌بندی گیلان به مناطق سه‌گانه، اظهار کرد: گیلان را به قطب درمانی شرق، غرب و شمال تقسیم کردیم تا خدمات درمانی مطلوب به مردم ارائه و از تمرکز درمانی در مرکز استان، پرهیز شود.

وی به بخشی از مزیت‌های قطب‌بندی مناطق گیلان در بخش درمان اشاره کرد و گفت: تقویت قطب‌های درمانی از مهم‌ترین سیاست‌های دانشگاه علوم پزشکی گیلان است که با تخصیص تجهیزات پیشرفته و پزشکان متخصص محقق می‌شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه اقدامات خوبی در قطب غرب گیلان از جمله تالش و آستارا آغاز شده، افزود: مجوز راه‌اندازی MRI در تالش عملاً اخذ و پیش‌پرداخت اولیه آن نیز انجام‌شده تا مردم آن مناطق ناچارا به مرکز استان جهت سیر درمانی ارجاع نشوند.

وی با اشاره به عقب‌ماندگی‌ها در نظام سلامت به‌ویژه در شهرستان تالش، گفت: ضعف‌ها و دغدغه‌های مدیریتی بعضاً در بخش‌هایی از نظام سلامت شهرستان تالش وجود دارد که اقدامات اولیه برای یکپارچه‌سازی مدیریت آن منطقه انجام‌شده تا مردم از خدمات بهداشت و درمان نهایت بهره را ببرند.

دکتر آشوبی همچنین به خدمات شیمی‌درمانی در تالش اشاره کرد و افزود: ارایه مستمر خدمات در مرکز شیمی‌درمانی  تالش در دستور کار قرار گرفته و در تلاشیم تا در آینده نزدیک به‌صورت دائمی این مرکز فعال و به مردم منطقه خدمت کند.

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه علوم پزشکی گیلان به‌هیچ‌وجه دنبال فضاسازی و ورود به حاشیه‌های غیرمتداول نیست، تصریح کرد: خادمان مردم در نظام سلامت گیلان هیچ شأنیتی جز خدمت به مردم برای خود قائل نیستند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان یکی از مرزهای مشخص دانشگاه علوم پزشکی گیلان را مقابله با تعارض منافع دانست و گفت: تمام‌وقت در خدمت مردم هستم و به همین منظور به تمام‌وقت جغرافیایی تبدیل وضعیت شده‌ام تا دائماً در خدمت مردم و نظام سلامت استان باشم.

دکتر آشوبی، توسعه مشارکت در برقراری عدالت و ارتقای نظام سلامت را یکی از رویکردهای مهم در دوره کنونی برشمرد و خاطر نشان کرد: تعامل بسیار خوبی بین دانشگاه علوم پزشکی گیلان و نیروهای مسلح، تأمین اجتماعی و بخش خصوصی در راستای برقراری عدالت و توسعه نظام سلامت استان آغاز شده که نمونه آن پیگیری برای مجوز بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی نیروی زمینی سپاه در لنگرود و یا موافقت اولیه برای صدور مجوز فعالیت خدمات درمانی تأمین اجتماعی در بیمارستان طاهری تالش است

خبرهای تازه
نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.