تاکید شهردار بر واگذاری برخی از املاک بلااستفاده شهرداری در راستای حمایت از صنایع دستی اصیل و توسعه گردش اقتصادی شهر

رحیم شوقی شهردار رشت به اتفاق کاظم پورنصیری مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان گیلان از خانه کارآفرینی و مهارت صنایع دستی رشت و نهاد توسعه محله بازدید به عمل آورد.

عصر کاسپین/ شهردار رشت در جریان بازدید از خانه کارآفرینی و مهارت صنایع دستی رشت ضمن تشکر و قدردانی از اقدامات مجموعه اداره کل فنی و حرفه‌ای استان گیلان ابراز داشت: هنر بزرگ‌ترین میراث یک جامعه است که سالیان سال توسط هنرمندان صنایع دستی به دست ما رسیده است به همین دلیل آموزش‌های فنی و حرفه‌ای اهمیت بسیار فراوانی دارند.

شوقی تصریح کرد: خانه کارآفرینی و مهارت صنایع دستی رشت با اینکه از فضای کوچکی برخوردار است اما از همین فضا به نحو بسیار خوبی در جهت ارائه آموزش‌های مهارتی، گردش اقتصادی و ایجاد شغل استفاده شده که این کار نیز جای تقدیر دارد.

وی افزود: با بازدیدی که امروز از خانه کارآفرینی رشت به عمل آوردم متوجه شدم که ما می‌توانیم از طریق واگذاری برخی از املاک بلااستفاده شهرداری از فعالیت‌هایی که در این مجموعه صورت می‌گیرد حمایت بیشتری به عمل آوریم تا بدین سبب ضمن ارائه آموزش مهارتی به جوانان، برای خود رشت گردش اقتصادی ایجاد شود.

 شهردار رشت با بیان اینکه شهر رشت برای معرفی به عنوان شهر جهانی صنایع دستی در سازمان یونسکو کاندید شده است ادامه داد:  قاعدتا یکی از وظایف مهم شهرداری رشت حمایت از فعالان حوزه صنایع دستی است تا این برند جهانی برای رشت به ثبت برسد.

کاظم پورنصیری مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان گیلان هم در این بازدید با تاکید بر اینکه سایر دستگاه‌های اجرایی نیز باید با این نهاد در راستای کارآفرینی و مهارت افزایی همکاری متقابلی داشته باشند بیان داشت: بیکاری از جمله معضلات کشور است اما وجود آموزشگاه‌هایی مانند خانه کارآفرینی و مهارت صنایع دستی رشت در اشتغالزایی و کاهش بیکاری نقش مهمی ایفا می‌کنند.

پورنصیری ارائه آموزش‌های مهارتی حرفه‌های متعدد به صورت رایگان در فصل تابستان را از دیگر برنامه‌های خانه کارآفرینی برای گروه‌های هدف ذکر کرد و افزود: خانه کارآفرینی و مهارت صنایع دستی رشت تاکنون به افراد بسیار زیادی آموزش داده تا جایی که برخی از آنان به کارآفرینان بزرگی تبدیل شده‌اند.

وی اضافه کرد: شهرداری رشت خانه‌های مهارت و کارآفرینی را ایجاد کرده و در اختیار فنی و حرفه‌ای قرار داده است که واقعا کار بزرگی‌ست و باید از این امکانات برای برگزاری دوره‌های مهارتی، حفظ صنایع دستی به ویژه رشتی دوزی، منبت کاری و خراطی استفاده کرد.

لازم به ذکر است، آموزش هنرجویان در رشته‌های مختلف صنایع دستی به ویژه هنر اصیل رشتی دوزی، ایجاد بازار کار برای آن‌ها، حفظ و زنده نگهداشتن هنرهای صنایع دستی رشت و انتقال آن به نسل‌های آینده در کنار حمایت از زنان سرپرست خانوار از جمله اهداف خانه کارآفرینی و مهارت صنایع دستی محسوب می‌شود.

خبرهای تازه
نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.