رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در نشست خبری هفته سلامت با مشارکت بسیج رسانه مطرح کرد: گیلان از استان‌های پیشرو در مردمی سازی سلامت است؛ سلامت مردم خط قرمز دانشگاه علوم پزشکی گیلان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، نظام سلامت استان را یکی از استان‌های پیشرو در مردمی سازی سلامت دانست و گفت: این استان با تقویت اعتماد و جذب مشارکت‌های مردمی و خیران توانسته حدود یک هزار میلیارد تومان سرمایه از خیرین جذب کند.

عصر کاسپین/ دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان که به همت بسیج رسانه استان برگزارشده بود با تبریک هفته سلامت، اظهار کرد: مدافعان سلامت امسال با شعار «سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت» به استقبال برنامه‌های هفته سلامت می‌روند.

وی با تقدیر از اصحاب رسانه و خبرنگاران، افزود: خبرنگاران و صاحبان رسانه نقش به سزایی در مردمی سازی سلامت و افزایش سواد سلامت در جامعه دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به توانمندی‌ها و عزت‌آفرینی انقلاب اسلامی، گفت: رشد و توسعه نظام سلامت اعم از بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین توسعه خدمات دارویی و تجهیزاتی یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است.

دکتر آشوبی با اشاره به کنترل بیماری‌های واگیر ازجمله پشه آئدس، افزود: این پشه با شناسایی درست کانون‌ها و مه پاشی‌های درست، کنترل و مهار شد.

وی با اشاره به آماده‌باش همه‌جانبه نظام سلامت در همه ادوار، خاطرنشان کرد: بهداشت و درمان همیشه در خط مقدم خدمت به مردم بوده و پای‌کار مردم است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تلاش‌های دولت سیزدهم در راستای ایجاد و توسعه زیرساخت‌های زیربنایی و روبنایی را قابل‌توجه توصیف کرد و افزود: تنها در دوساله آغاز به کار دولت سیزدهم ۱۱۸ پروژه باارزش ریالی بیش از ۱۲۲۰ میلیارد تومان افتتاح و به بهره‌برداری رسیده است.
دکتر آشوبی با اشاره به اجرای موفق طرح ملی سلامت (غربالگری دیابت و فشارخون بالا)، خاطرنشان کرد: در این طرح ملی که از ۲۰ آبان ماه آغاز و ۳۰ دی سال گذشته به طول انجامید، از جمعیت بیش از دو میلیون و ۲۲۵ هزارنفری هدف در گیلان، بیش از یک‌میلیون و ۴۴۶ هزار و ۸۶۰ نفر بالای ۱۸ سال در گیلان، شرکت کردند.

وی، انواع سرطان‌ها، بیماری‌های قلبی عروقی و تروما را سه عمده دلیل تهدیدکننده سلامتی در گیلان نام برد و گفت: تمام تلاش نظام سلامت استان گیلان غربالگری سرطان‌ها، فشارخون و دیابت و همچنین اقدامات و تعریف راهکاری راهبردی و عملیاتی برای کاهش مرگ‌ومیر ناشی از تصادفات است و خوشبختانه اجرای طرح‌های نظام سلامت تا حدودی این تهدیدات را کنترل کرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ارتقای شاخص‌های سلامت را درگرو افزایش زیرساخت‌های بهداشتی، درمانی و تجهیزاتی دانست و افزود: دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سال‌های اخیر تلاش کرده تا با جذب، نوسازی و بهسازی فضای درمانی، تجهیزاتی نظیر انواع CT اسکن‌ها، آنژیوگرافی‌ها، پت اسکن، MRI ها، سونوگرافی‌ها و دیگر ملزومات سرمایه‌ای سطح سلامت مردم را ارتقا ببخشد.

دکتر آشوبی با بیان اینکه رویکرد دانشگاه علوم پزشکی گیلان ارائه خدمت بی‌منت و بدون اطلاع‌رسانی‌های گسترده است، تصریح کرد: بسیاری از خدمات ارائه‌شده نظیر فعال‌سازی CT اسکن مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور، مرکز جامع خدمات سلامت رشتیان و دیگر بخش‌ها راه‌اندازی شده و به مردم خدمت می‌کنند اما هنوز افتتاح رسمی نشده‌اند.

وی شفاف‌سازی و اطلاع‌رسانی به‌موقع را یکی از راهبردهای دانشگاه علوم پزشکی گیلان دانست و افزود: دانشگاه علوم پزشکی گیلان در تمامی بحران‌های پیش‌آمده، پیش‌بینی‌شده و همچنین رخدادها و حوادثی نظیر حادثه لنگرود، بحران سیل آستارا، چهارشنبه آخر سال و سایر تلاش کرده تا جریان رسانه‌ای را به دست بگیرد و خود راوی حوادث و رخدادها باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از اجرای طرح سلامت خانواده در شهرهای بالای ۲۰ هزار خانوار در سال جاری خبر داد و گفت: در این طرح همه مردم تحت پوشش قرار خواهند گرفت و نیروهای موردنیاز بهداشتی و درمانی به مردم خدمت خواهند کرد.

دکتر آشوبی یکی از دستاوردهای نظام سلامت را توسعه شبکه بهداشت در گیلان دانست و گفت: شبکه بهداشت در گیلان یکی از مزیت‌های نسبی استان گیلان در کشور است که در بحران کرونا به سبب داشتن همین شبکه منسجم توانست در طرح شهید سلیمانی موفق شود و پیش از سایر استان‌ها این بیماری منحوس را کنترل کند.

وی همچنین افزایش مراقبت‌ها و تضمین سلامت مردم را حائز اهمیت برشمرد.

خبرهای تازه
نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.