درخواست استاندار از مردم گیلان جهت پیوستن به پویش دو درجه کمتر

دکتر هادی حق‌شناس استاندار گیلان از مرکز مدیریت راه‌های استان، بازدید و ضمن بررسی روند فعالیت این مرکز، در جریان آخرین وضعیت تردد در محورهای مواصلاتی، کوهستانی و ورودی استان با توجه به بارش شدید برف و باران، قرار گرفت.

عصرکاسپین/ هادی حق‌شناس استاندار گیلان در حاشیه بازدید از مرکز کنترل راه‌‌های استان و در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت بارش‌ برف و باران در گیلان اظهار کرد: طبق پیش‌بینی سازمان هواشناسی بارش باران در مناطق جلگه‌ای استان آغاز و تاکنون در برخی از شهرستان‌‌ها به مانند آستارا ۱۷۰ سانتی‌متر و در رشت بیش از ۱۰۰ میلی‌متر باران باریده است.

وی‌ با بیان اینکه که برای صبح فردا در محور ورودی رشت شامل رستم آباد، فومن و شفت شاهد بارش برف خواهیم بود، تصریح کرد: از صبح الی اواخر فردا در برخی دیگر از نقاط جلگه‌ای استان نیز شاهد بارش برف در استان خواهیم بود از این رو از تمامی مردم و هم‌وطنان درخواست دارم به گیلان سفر نکرده و از تردد در محورهای کوهستانی خودداری کنند.

حق‌شناس با درخواست از مردم در خصوص مشارکت در پویش دو درجه کمتر در گیلان افزود: در صورت همراهی و مشارکت مردم و کمی صرفه جویی در مصرف برق و گاز می توانیم به راحتی از بحران ناترازی انرژی عبور کنیم اما اگر مردم عزیز به رعایت الگوی مصرف توجه نکنند شاهد قطعی برق صنایع در استان خواهیم بود

نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.