استاندار گیلان در جلسه ستاد تنظیم بازار تاکید کرد: بازنگری در قیمت‌های اساسی؛ تدبیر برای ثبات در سفره مردم

استاندار گیلان از بررسی دقیق و کارشناسی برای بازنگری در قیمت نان و مرغ خبر داد و تأکید کرد: این تصمیمات با رویکردی عقلانی، به‌دور از شتاب‌زدگی و با هدف حفظ ثبات اقتصادی و منافع مردم اتخاذ خواهد شد.

عصرکاسپین/ هادی حق‌شناس روز پنجشنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار که در سالن اجتماعات غدیر برگزار شد، با اشاره به افزایش هزینه‌های تولید، اظهار داشت: باتوجه به رشد نرخ دستمزد کارگران و افزایش هزینه‌های حامل‌های انرژی نظیر آب، برق، گاز و بیمه، تصمیم‌گیری درباره قیمت نان و مرغ در دستور کار کارگروه‌های تخصصی قرار گرفته است.

وی افزود: هرگونه افزایش قیمت در این حوزه‌ها با رویکردی عقلانی و در نظر گرفتن نفع مردم انجام خواهد شد تا از بروز تنش‌های اقتصادی و اجتماعی جلوگیری شود.

استخراج قیمت تمام‌شده، پیش‌نیاز تصمیم نهایی

استاندار گیلان با بیان اینکه این استان تأمین‌کننده حدود ۱۰ درصد مرغ کشور است، از تشکیل کارگروه تخصصی با مشارکت بخش خصوصی خبر داد و گفت: ظرف دو هفته آینده، پس از استخراج قیمت تمام‌شده، نرخ جدید مرغ زنده، مرغ مصرفی و عوارض کشتارگاه اعلام خواهد شد.

حق‌شناس درباره قیمت نان نیز عنوان کرد: بخش قابل توجهی از هزینه‌های نانوایان مربوط به دستمزد و حامل‌های انرژی است. بر همین اساس، مقرر شده است در هفته‌های آینده و پس از تشکیل کارگروه آرد و نان، درباره نرخ جدید تصمیم‌گیری شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش وضعیت تأمین روغن خوراکی را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: واردات روغن به استان گیلان چندین برابر نیاز داخلی است و با هماهنگی‌های انجام‌شده در سطح ملی، روغن خام متناسب با ظرفیت کارخانجات استان تأمین خواهد شد.

خبرهای تازه
نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.