معاون غذا و دارو دانشگاه در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت؛قاچاق کالاهای سلامت‌محور یکی از موانع سرمایه‌گذاری برای تولید است

به مناسبت هفته سلامت نشست خبری معاونت غذا و دارو دانشگاه با اصحاب رسانه برگزار شد.

عصرکاسپین/ابتدای نشست خبری دکتر فیروز سرودی معاون غذا و دارو دانشگاه آماری از عملکرد معاونت در حوزه‌های مختلف غذا، دارو، تجهیزات پزشکی، آزمایشگاه کنترل، مکمل و شیرخشک و مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت‌محور ارائه نمود.

وی در ادامه اظهار داشت با توجه به وظایف ذاتی معاونت غذا و دارو و اثر آن بر سلامت مردم، نظارت و بازرسی از کارخانه‌های تولید مواد غذایی و بهداشتی، صادرات و واردات کالاهای اساسی، داروخانه‌ها، شرکت‌های توزیع غذایی و دارویی، توزیع دارو و شیرخشک، عطاری‌ها، باشگاه‌ها، مراکز توزیع تجهیزات پزشکی و… به طور مستمر توسط کارشناسان تخصصی انجام شده و با متخلفین برخورد و به مراجع قضایی معرفی می‌گردند و ما همواره تلاش می‌کنیم به طور شفاف موضوعات را مطرح نموده و با کمک اصحاب رسانه اطلاع‌رسانی مناسب و به‌موقع صورت پذیرد.

دکتر فیروز سرودی در خصوص توزیع شیرخشک در استان بیان کرد که معاونت غذا و دارو دانشگاه با توجه به نیاز استان و سهمیه کشوری تعیین شده ۷۲ قلم شیرخشک در هفت گروه را از طریق ۱۷ شرکت پخش در سطح استان توزیع می‌نماید و با توجه به ورود مسافران خصوصاً در ایام تعطیل این میزان بیشتر می‌شود. به‌نحوی‌که در فروردین سال ۱۴۰۴ حدود ۳۵۰ هزار قوطی شیرخشک در بین ۴۷۰ داروخانه سطح استان توزیع شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه در زمینه مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت‌محور گفت: با توجه به شعار سال که سرمایه‌گذاری برای تولید است، قاچاق کالا یکی از موانع این امر بوده و فعالیت مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت‌محور هم از بعد حفظ سلامت مردم و هم از بعد اقتصادی بسیار اهمیت دارد که در همین راستا در سال گذشته ۲۸۷۶ قلم کالا با ارزش ریالی بیست میلیارد ریال کشف شد.

دکتر فیروز سرودی در جمع اصحاب رسانه از خرید دستگاه‌های تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای از جمله دستگاه‌های MRI، پت اسکن، شتاب‌دهنده خطی، سی تی آنژیوگرافی، سی‌تی‌اسکن، آنژیوگرافی، رادیولوژی ثابت و پرتابل و دیالیز و… با ارزش ریالی بیش از ۸ هزار میلیارد ریال برای بیمارستان‌های سطح استان خبر داد.

معاون غذا و دارو دانشگاه در خصوص تولیدات محصولات غذایی و بهداشتی در استان عنوان کرد که صدور پروانه‌های بهداشتی ساخت و مجوزهای عرضه محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی از دیگر فعالیت‌های معاونت بوده و با تضمین سلامت و ایمنی محصول به کاهش بیماری‌های غیرواگیر کمک می‌نمایند و در صورت مشاهده هر گنه تخلف بهداشتی در کارخانه‌های، انبارها و… اقدامات قانونی را انجام می‌دهند به‌نحوی‌که در سال ۱۴۰۳.۱۰ واحد غیرمجاز شناسایی و پلمب و ۵۰ تن کالای مشکوک توقیف شد.

در پایان نشست خبری به سؤالات مطرح شده از سوی اصحاب رسانه پاسخ داده شد

خبرهای تازه
نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.