مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان خبر داد: جذب ۴۰ پزشک جدید در مدیریت درمان تأمین اجتماعی گیلان

حبیبی گفت: در راستای ارتقاء سطح خدمات درمانی و کاهش زمان انتظار مراجعین، مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان گیلان طی چهار ماه گذشته اقدام به جذب و به‌کارگیری ۴۰ پزشک جدید نموده است که از این تعداد، ۳۷ پزشک متخصص و ۳ پزشک عمومی هستند.

عصرکاسپین/راستای ارتقاء سطح خدمات درمانی و کاهش زمان انتظار مراجعین، مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان گیلان طی چهار ماه گذشته اقدام به جذب و به‌کارگیری ۴۰ پزشک جدید نموده است که از این تعداد، ۳۷ پزشک متخصص و ۳ پزشک عمومی هستند.

فرید حبیبی، مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان با اعلام این خبر گفت: یکی از مهم‌ترین چالش‌های حوزه درمان تأمین اجتماعی در استان، کمبود پزشک و طولانی بودن نوبت‌دهی برای ویزیت یا اعمال جراحی بود که با جذب نیروهای متخصص در رشته‌هایی همچون جراحی عمومی، زنان و زایمان، ارتوپدی، داخلی، قلب و عروق، جراحی مغز و اعصاب، چشم‌پزشکی، گوش و حلق و بینی، اطفال و عفونی، پاتولوژیست و…، گام بلندی در جهت رفع این مشکل برداشته شد.

وی افزود: با بهره‌مندی از این کادر پزشکی جدید، شاهد کاهش چشمگیر مدت انتظار بیمه‌شدگان و افزایش سرعت و کیفیت ارائه خدمات در مراکز درمانی تأمین اجتماعی خواهیم بود.

مدیر درمان استان همچنین ابراز امیدواری کرد با تحقق این اقدام که از مطالبات بحق بیمه شدگان استان بود، ضمن ارتقای رضایتمندی، شاهد بهبود خدمات درمانی به مردم و مراجعین باشیم.

مدیریت درمان تأمین اجتماعی گیلان در ماه‌های اخیر با رویکردی فعال در جذب نیروی متخصص، تلاش داشته است تا سطح دسترسی بیمه‌شدگان به خدمات درمانی را بهبود بخشد و گامی مؤثر در تحقق عدالت درمانی در استان بردارد.

خبرهای تازه
نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.