مدیر عامل توزیع برق گیلان در پنل تخصصی بهره وری در صنعت برق: مدیریت دارایی فیزیکی راه حلی اساسی برای ارتقاء جایگاه صنعت برق است

پنل تخصصی بهره وری در صنعت برق، چالش ها و فرصت های پیش رو با هدف تحلیل وضعیت بهره‌وری در صنعت برق، بررسی چالش‌های موجود و ارائه راهکارهای عملی برای افزایش بهره‌وری، ایجاد فضای تعامل و شبکه‌سازی میان مدیران، متخصصان و پژوهشگران این حوزه در گیلان؛ به همت سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان برگزار شد و طی آن جمعی از مسئولان حوزه برق و انرژی به بیان موضوعات مرتبط پرداختند.
این پنل تخصصی با حضور هادی حق شناس استاندار گیلان ، مسعود صادقی خمامی مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان، محمد رضا رستمی رییس سازمان مدیریت برنامه ریزی گیلان مدیران و معاونین شرکت توزیع برق و شرکت برق منطقه ای گیلان و اساتید و پژوهشگران مرتبط برگزار شد.

عصرکاسپین /در ابتدای این پنل تخصصی حق‌شناس استاندار گیلان با اشاره به شدت مصرف بالای انرژی در کشور، این مسئله را یکی از علل اصلی ناکارآمدی اقتصادی دانست و گفت: میزان انرژی مصرف‌شده برای تولید هر هزار دلار تولید ناخالص داخلی در ایران، چندین برابر کشورهای توسعه‌یافته است. این نه‌تنها نشانه ناکارآمدی، بلکه عاملی برای افزایش هزینه‌های ملی است.

وی افزود: تجربه کشورهای اروپایی در مواجهه با بحران انرژی نشان می‌دهد که بدون برنامه‌ریزی دقیق و اصلاح ساختارهای موجود، نمی‌توان نیازهای آینده را تأمین کرد. شبکه فرسوده، تلفات بالا و بهره‌وری پایین از مهم‌ترین چالش‌های صنعت برق در ایران است.

در ادامه این نشست صادقی خمامی اظهار داشت: شرکت های توزیع برق جز سازمان های دارایی محور محسوب می شوند و توانمندی در حفظ و به کارگیری صحیح این دارایی ها ضمن خدمات رسانی صحیح، موجبات افزایش بهره وری را فراهم می آورد.

وی تاکید کرد: مدیریت دارایی فیزیکی در واقع تلفیقی از روش های مهندسی و نظریه های اقتصادی است که با تمرکز بر سامانه ها، ارزش افزوده و بهره وری بالاتر را فراهم می آورد.

صادقی گفت: پیاده سازی دارایی فیزیکی نیازمند مدل مدیریتی علمی و دقیق است که بر پایه فرهنگ سازمانی و توانمند سازی کارکنان در سطح توزیع برق گیلان درحال اجرا می باشد.

وی به نقش داشتن استراتژی در پیاده سازی مدیریت دارایی فیزیکی اشاره کرد و افزود: در توزیع برق گیلان استراتژی نسیم تحول تدوین و در حال اجرا است که شعار آن ارتقاء به شرکت توسعه یافته و هوشمند با میزان خلق ارزش افزوده بالا تبدیل شویم.

مدیر عامل توزیع برق گیلان در پایان تصریح کرد: راه اندازی مرکز مدیریت دارایی فیزیکی، برقراری لوجستیک معکوس، نظام آراستگی و 5s، نظام انبار داری و مدیریت کالا، پایش دقیق مصرف برق، استقرار نظام شاخص گذاری و اندازه گیری عملکرد کارکنان، مدیریت کار از جمله اقدامات در راستای ارتقای بهره وری در حال انجام در سطح شرکت است.

گفتنی است تعامل و تبادل تجربیات و شناسایی همکاری‌ها و اقدامات ممکن برای بهبود وضعیت بهره‌وری در صنعت برق استان گیلان از دیگر اهداف برگزاری این پنل تخصصی بود و طی آن از سوی کیانوش علی پور معاون برنامه‌ریزی و مهندسی و ایمان نظافت مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان مطالب جامعی با موضوع بهره وری، ناترازی در حوزه برق و برنامه های لازم برای گذر از این ناترازی مورد ارائه قرار گرفت.

خبرهای تازه
نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.