کنگره آمریکا دسترسی رژیم صهیونیستی به بمب‌افکن‌های رادارگریز را بررسی می‌کند

اساس لایحه‌ای که به مجلس نمایندگان آمریکا ارائه شده است، در شرایط خاصی، دونالد ترامپ مجاز خواهد بود به تل‌آویو اجازه استفاده از بمب‌افکن‌های بی-۲ و بمب‌های سنگرشکن را بدهد.

عصرکاسپین /چند قانونگذار آمریکایی از هر دو حزب پیشنهاد داده‌اند که در صورت نیاز و تحت شرایط خاصی، به دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا اجازه داده شود بمب‌افکن‌های رادارگریز بی-۲ و بمب‌های سنگرشکن ۳۰۰۰۰ پوندی را به رژیم صهیونیستی منتقل کند.

این لایحه تحت عنوان «قانون سنگرشکن» که توسط نمایندگان جاش گاتهایمر، دموکرات از نیوجرسی، و مایک لاولر، جمهوری‌خواه از نیویورک، پیشنهاد شده است، به ترامپ اجازه می‌دهد «اقداماتی انجام دهد تا اطمینان حاصل شود که اسرائیل برای همه احتمالات آماده است.»

رژیم صهیونیستی که متجاوزانه دست به حملات علیه کشورهای منطقه می‌زند، بمب‌های نفوذگر و مهمات عظیم ۳۰۰۰۰ پوندی جی بی یو ۵۷، بمب‌های هدایت‌شونده دقیق که برای نیروی هوایی ایالات متحده ساخته شده‌اند، را در اختیار ندارد.

به گزارش فاکس نیوز، این سلاح‌های ۲۰ فوتی می‌توانند قبل از انفجار، تا عمق ۲۰۰ فوتی در داخل هدف نفوذ کنند. تا سال ۲۰۲۴، ایالات متحده ۱۹ بمب بی-۲ عملیاتی داشت. آمریکا مسئولیت بمب‌افکن‌های رادارگریز خود را به هیچ یک از متحدانش واگذار نمی‌کند.

در همین حال، پس از تداوم عملیات نیروهای مسلح یمن علیه اراضی اشغالی، مایک هاکبی، سفیر ایالات متحده در سرزمین‌های اشغالی، پیشنهاد داد که ایالات متحده بمب‌افکن‌های بی-۲ را برای حمله به اهداف مقاومت یمن بفرستد.

همچنان که رژیم صهیونیستی حملات جنایتکارانه‌ خود را در حال حاضر به غزه ادامه می‌دهد، با مقاومت یمن روبروست و از طرفی حاکمیت و تمامیت ارضی لبنان و سوریه را با حملاتش نقض می‌کند و جان غیرنظامیان را می‌گیرد.

در شب ۱۳ ژوئن (۲۳ خرداد ماه)، نیروهای رژیم صهیونیستی در اقدامی متجاوزانه دست به حملاتی علیه اهداف غیرنظامی، نظامی و تأسیسات برنامه هسته‌ای ایران زدند که به شهادت تعدادی از فرماندهان نظامی، چهره‌های هسته‌ای و غیرنظامیان بی‌گناه انجامید.

در پی آن، رهبر انقلاب در پیامی به شهروندان، حملات به ایران را جنایت خواندند و گفتند که رژیم صهیونیستی با سرنوشتی تلخ و وحشتناک روبرو خواهد شد. در همین راستا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به این حملات، عملیات «وعده صادق ۳» را علیه اهداف نظامی در سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد و بعد از اقدامات متجاوزانه ایالات متحده و بمباران سه تاسیسات هسته‌ای در فردو، نطنز و اصفهان، ایران در ۲۳ ژوئن منافع آمریکا را در قطر هدف گرفت و آتش‌بس را بعد از ۱۲ روز به متجاوزان تحمیل کرد.

خبرهای تازه
نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.