بازرس کل استان گیلان : شهرک های صنعتی یک فرصت برای اشتغال زایی و از بین بردن فقر در جامعه است

به منظور بررسی مشکلات مربوط به شهرک ها و نواحی صنعتی واقع در استان گیلان جلسه ای با حضور بازرس کل استان گیلان در محل شرکت شهرک های صنعتی استان گیلان برگزار گردید.
عصرکاسپین/حال حاضر ۳۳ شهرک و نواحی صنعتی در سطح استان وجود دارد که از این تعداد ۱۶ فقره نواحی و مابقی شهرک صنعتی می باشد.
دکتر آقائی در این جلسه ضمن تجلیل از زحمات مدیرعامل و مسئولین شرکت شهرک های صنعتی در سنوات گذشته اظهار داشت: باید از نقاط قوت گذشتگان استفاده کرده و به فکر جبران نقاط ضعف احتمالی آنان باشیم.
بازرس کل استان گیلان با تاکید بر اینکه شرکت شهرک‌های صنعتی استان نهادی است که می تواند به کاهش بیکاری و فقر از طریق ایجاد اشتغال کمک کند افزود : با تسهیل در فرآیند مربوط به سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه گذار میتوان به افزایش تولید و در راستای آن اشتغالزایی در استان کمک کرد.
وی ادامه داد: فعالیت مجموعه شرکت شهرک‌های صنعتی منجر به ایجاد امنیت اقتصادی توام با امنیت روانی و مالی گردیده که این امر منجر به فقرزدایی نیز می‌گردد.
بازرس کل استان گیلان با اشاره به اینکه شهرک های صنعتی یک فرصت برای اشتغال زایی و از بین بردن فقر در جامعه است گفت: البته یک سری موارد وجود دارد که باید در این شرکت اصلاح شود از جمله اینکه شرکت شهرک‌های صنعتی می‌بایست نسبت به تعیین تکلیف واحدهای راکد اقدام نموده به نحوی که اراضی که فاقد زیرساخت بوده به سرمایه گذار واگذار نگردد که این امر موجب سودجویی و سوداگری می گردد.
دکتر آقایی تاکید کرد تا زمانی که اراضی مربوط به واحدهای راکد واقع در شهرک ها و نواحی صنعتی تعیین تکلیف نگردد و از ظرفیت آنان به منظور تولید و اشتغال استفاده نشود از واگذاری اراضی جدید اجتناب گردد.
بازرس کل گیلان افزود :با توجه به الحاق شدن برخی از شهرک و نواحی صنعتی از جمله سفیدرود، خمیران انزلی و صومعه سرا به نواحی مربوط به منطقه آزاد تجاری-صنعتی بندر انزلی می توان از ظرفیت و مشوق های مربوط به آن اراضی در شهرک های مذکور استفاده نمود.
در ابتدای جلسه دکتر صابر سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی استان گیلان ضمن خیر مقدم به دکتر آقایی و هیئت همراه ، گزارشی از عملکرد این شرکت ارائه نمود.

خبرهای تازه
نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.