دبیر ستاد اربعین استان گیلان؛ آغاز حرکت زائران گیلانی اربعین / ثبت‌نام بیش از ۳۲ هزار نفر در سامانه سماح

موج نخست حرکت زائران استان گیلان به سوی مراسم معنوی اربعین حسینی چند روزی است که آغاز شده و بیش از ۳۲ هزار نفر تاکنون در سامانه سماح ثبت‌نام کرده‌اند.
.
محمود باقری خطیبانی، دبیر ستاد اربعین استان، امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد در گفت‌وگو با خبرنگاران اعلام کرد که مقدمات سفر زائران با نظم و آرامش کامل در حال انجام است و تمامی دستگاه‌های مرتبط استان برای خدمت‌رسانی به زائران آماده‌اند.

وی تأکید کرد که ثبت‌نام در سامانه سماح، علاوه بر این‌که زائران را از خدمات بیمه‌ای بهره‌مند می‌کند، مبنای برنامه‌ریزی‌های دقیق برای تسهیل سفر و ارائه خدمات بهتر به آنان نیز هست.

باقری خطیبانی به زائران توصیه کرد به نکات پزشکی و بهداشتی توجه ویژه داشته باشند، ساعات گرم روز را به استراحت بگذرانند و پیاده‌روی خود را به زمان‌هایی که هوا خنک‌تر است، مانند غروب و شب موکول کنند. وی همچنین یادآور شد مصرف مایعات کافی برای جلوگیری از خستگی، گرمازدگی و مشکلات جسمانی ضروری است.

دبیر ستاد اربعین گیلان افزود: زائران باید زمان پیاده‌روی را متناسب با شرایط جسمی خود تنظیم کرده و از فشار بیش از حد خودداری نمایند.همچنین رعایت بهداشت فردی و استفاده از ماسک در فضاهای شلوغ را همچنان توصیه می گردد.

وی در پایان یادآور شد، سامانه سماح همچنان برای ثبت‌نام باز است و از کسانی که هنوز اقدام نکرده‌اند خواست هرچه سریع‌تر ثبت‌نام کنند تا بتوانند از خدمات بیمه و برنامه‌ریزی‌های بهتر بهره‌مند شوند.
.

خبرهای تازه
نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.