مدیر پایگاه ملی میراث فرهنگی ماسوله اعلام کرد: نانوایی سنتی ماسوله پس از آسیاب آبی آن، احیا شده و ازین پس گردشگران می توانند طعم نان را با پخت کهن تجربه کنند.
عصرکاسپین، مدیر پایگاه ملی میراث فرهنگی ماسوله اعلام کرد: نانوایی سنتی ماسوله پس از آسیاب آبی آن، احیا شده و ازین پس گردشگران می توانند طعم نان را با پخت کهن تجربه کنند.
مصطفی پورعلی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگارافزود: نانوایی سنتی ماسوله به اهتمام پایگاه پژوهشی میراث فرهنگی ماسوله و مشارکت شورای اسلامی و شهرداری ماسوله راه اندازی شده و تولید و پخت نان سنتی در این نانوایی از سر گرفته می شود.
وی بیان کرد: ماسوله در گذشته دست کم شش نانوایی سنتی داشت که طی سال های گذشته بی استفاده رها شده و بدلیل تغییر کاربری، پخت نان سنتی در ماسوله فراموش شده بود.
مدیر پایگاه ملی میراث فرهنگی ماسوله ادامه داد: نان سنتی ماسوله شبیه تافتون سنتی و اندکی نازک تر از آن است که در تنورهای سفالی پخته می شود.
پورعلی یادآور شد: پیش از احیای نانوایی سنتی ماسوله ، آسیاب آبی شهری که قدمتش به قرن هفتم هجری می رسد، در این شهرک تاریخی احیا شد.
شهرک تاریخی ماسوله دارای ۳۵۰ خانه تاریخی با قدمتی ۸۰۰ تا هزار ساله است که در سال ۱۳۵۴ با شماره ۱۰۹۰ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است. این شهرک تاریخی و منحصربفرد دارای جلوه های خاص طبیعی است و با توجه به ویژگی های تاریخی ، جغرافیای ظاهری و اقلیم خزری توأم با کوهستانی یکی از مهمترین سایت های ایرانگردی و جهانگردی در استان و حتی در میان کشورهای خاورمیانه است.
موزه مجموعه پایگاه میراث فرهنگی ماسوله گیلان جزو موزه های برتر در بخش موزههای دولتی کوچک است. ماسوله در ۲۵ کیلومتری جنوب غربی شهرستان فومن و در ۶۲ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع است.