رئیس پارک علم و فناوری گیلان:رسالت ما حل مشکلات مردم است
عصرکاسپین،علی باستی اظهار داشت: پارک فناوری و دانشگاهها باید جزئی از شهر و جامعه باشند تا بتوانند مشکلات جامعه را بهتر درک و حل کنند.
وی با اشاره به روز ‘ درهای باز’ به منظور آشنایی بیشتر اقشار مختلف به ویژه دانش آموزان با فعالیتهای پارک و دانشگاه افزود:اعتقاد ما این است که نه تنها پارک فناوری بلکه دانشگاه ها نیز باید محیطی باشند که در اکوسیستم شهری قرار بگیرند.
وی ابراز امیدواری کرد در مراکز تحقیقاتی و آموزشی به مفهوم واقعی به پژوهش و مشکلات جامعه توجه شود.
باستی با اشاره به ایجاد کانون شکوفایی خلاقیت پارک از سال ۸۸ افزود : دانش آموزان نخبه بسیاری داریم که تعدادی از آنها در دانشگاه های خارج از استان هستند و این ظرفیتی است که معمولا مغفول می ماند و ما نمی توانیم از این ظرفیت استفاده کنیم.
وی آشنایی دانش آموزان با پارک علم و فناوری ، مراکز رشد و دانشگاه ها را فرصت مغتنمی برای آشنا شدن دانش آموزان علاقمند و مستعد با محیط علمی استان دانست.
وی تاکید کرد : باید بکوشیم برایشان این امید را بوجود بیاوریم که بعد از اتمام تحصیل، گیلان این ظرفیت را دارد که از پتانسیل آنها استفاده کند.
باستی با اشاره به این که الان یک موج معکوس مهاجرتی از استان های دیگر به گیلان را شاهد هستیم افزود: امیدواریم این مساله را در مورد فارغ التحصیلان گیلانی ساکن سایر استانها و استفاده از ظرفیتهایشان شاهد باشیم .
رئیس پارک علم و فناوری گیلان با اشاره به فعالیت ۲۵۰ هسته، شرکت و واحد فناور در استان افزود: پارک علم و فناوری گیلان ۵۰ شرکت دانش بنیان دارد.
پارک علم و فناوری گیلان با مصوبه شورای گسترش آموزش عالی از سال ۱۳۸۱ فعالیت خود را آغاز کرد و متعاقب حمایتهای ملی و استانی طی چندین پروژه عمرانی، حوزه فعالیت را در شهرستانهای تابعه استان گسترش داد.
در این رابطه علاوه بر توسعه ساختارها در رشت به ایجاد مراکز شهرستانی مبادرت نمود. در حال حاضر علاوه بر سه مرکز در شهرستان رشت شامل ساختمان مرکزی، ساختمان مرکز رشد و مجتمع تحقیقاتی نیمه صنعتی در فشتام(کیلومتر ۱۲ شهرستان رشت)، در شهرستان های بندر انزلی، رودبار، رودسر، آستانه اشرفیه و آستارا نیز مراکز تابعه دایرشده است.