برنامه پایش برچسب محصولات خوراکی و آشامیدنی در گیلان انجام می شود

به گزارش صبح کاسپین، بر اساس دستورالعمل صادره از سوی سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، طرح کنترل و پایش برچسب گذاری محصولات سطح عرضه، با هدف اطلاع رسانی صحیح و جلوگیری از گمراه شدن مصرف کننده، همزمان با دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور از خرداد ماه سال جاری، توسط اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو، در استان گیلان، اجرا می شود.

خبرهای تازه
نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.