رییس شورای اسلامی شهر رشت:برخورداری از آسفالت مناسب حق مردم رشت/ ارائه گزارش هفتگی به شورا بابت اجرای آسفالت توسط شهردار رشت/ بابت اتفاقات نامیمون میدان شهدای ذهاب عذرخواهی میکنیم

محمد حسین واثق کارگرنیا رئیس شورای اسلامی شهر رشت امروز در نخستین جلسه علنی شورا در سال ۱۴۰۴ در ساختمان جلسات شورای رشت با قدردانی از حضور اصحاب رسانه در جلسات شورای رشت اظهار کرد: از همراهی یکایک خبرنگاران در پوشش اخبار مجموعه مدیریت شهری رشت قدردانی می کنم .

 
عصرکاسپین/با بیان اینکه بر اساس آیین نامه تاخیر در جلسات و خروج زودتر از جلسات از سوی اعضای شورا باید حتما توسط منشی شورا ثبت شود افزود: از دو منشی شورا تقاضا دارم که حتما به این مسئله توجه داشته باشند.

 

رئیس شورای اسلامی شهر رشت با تبریک مجدد سال نو بیان کرد: امیدوارم در سال جاری بتوانیم با وفاق و همدلی برای رفع مشکلات شهر و شهروندان تلاش کنیم .

 

وی با اشاره به اینکه از هفته آینده شهردار رشت باید بابت آسفالت اجرا شده در سطح معابر و محلات در جلسه شورا گزارش دهد بیان کرد: شهردار رشت هر هفته باید بابت متراژ آسفالت انجام شده به تفکیک محل‌های اجرا و دیگر اقدامات مربوط به آن در جلسه شورا گزارش دهد.

 

کارگرنیا به ولنگاریهای انجام شده در ایام نوروز در میدان شهدای ذهاب اشاره کرد و گفت: ما در شهر خودمان مسیولیت داریم و اینکه بگویند این اتفاق در برخی دیگر از شهرها نیز رقم خورد رافع مسئولیت ما نیست .

 

وی با بیان اینکه میدان شهدای ذهاب به نام مبارک شهدا مزین است افزود: بسیاری از شهدای گرانقدر استان گیلان از همین میدان برای دفاع از خاک و ناموس کشور عازم جبهه ها شدند و پس از شهادت نیز در همین میدان مورد بدن مهرشان در همین میدان مورد استقبال مردم قرار گرفت و چنین اقدامات وسیعی در شان مردم فهیم رشت و این مکان مقدس که قدمگاه شهدای ما بوده نم باشد اقدام محجوب رئیس سازمان فرهنگی بابت عذرخواهی از اتفاقات رقم خورده کار درستی بود و بنده نیز از مردم رشت و خانواده های معظم شهدا و ایثارگران عذرخواهی می کنم. آن شاالله با ورود همه دستگاههای دخیل در امور فرهنگی شاهد رقم خوردن چنین صحنه هایی نباشیم

کارگرنیا به نامگذاری سال ۱۴۰۴ توسط مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: سال ۱۴۰۴ بنام سرمایه گذاری برای تولید نامگذاری شده است و سرمایه گذاری و تولید در رونق اقتصادی کشور بسیار تاثیر گذار است و برای تحقق شعار باید دولت و دستگاه ها پای کار بیایند تا با ایجاد زیر ساخت های لازم در این باره عملکرد موفقی داشته باشند و به عنوان مثال راه اندازی کارخانجات تعطیل و نیمه تعطیل که موجب اشتغال نیز می شود بسیار تاثیر گذار است.

 

وی با اشاره به روز جهانی کودکان فلسطینی تصریح کرد: روز گذشته بنام روز جهانی کودکان فلسطینی نام داشت و این کودکان مظلوم بر عکس دیگر کودکان که دوران کودکی خود را در شادی و امنیت سپری می کنند به واسطه تجاوزهای رژیم غاصب صهیونیست به خاک کشورشان ، در وضعیت بسیار نامناسبی به سر می‌برند و ان شاا با تظاهرات جهانی که در کشورهای دنیا بر علیه اقدامات این رژیم متجاوز شکل گرفته ، به زودی با اتحاد همه ازادیخواهان جهان شاهد نابودی این رژیم منحوس و غیر مشروع باشیم.

کارگرنیا به ۱۷ فروردین مصادف با روز جهانی ورزش برای صلح و توسعه اشاره کرد و گفت:

ورزش  یکی از مهم ترین ارکان برای داشتن جامعه ای سالم است و هر اندازه که ورزش در جامعه توسعه پیدا کند ، بزه و جرائم نیز کاهش و منش پهلوانی و اخلاق حسنه در جامعه افزایش پیدا می کند و با تبریک این روز ، امیدواریم شاهد توسعه ورزش خصوصا در سطح محلات و ورزش های همگانی که از وظایف شهرداری ها است با افزایش روحیه جوانمردی و انسانی در ابعاد گسترده تر و تاثیرات خوب آن در زندگی فردی، اجتماعی جامعه باشیم.

 

رییس شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به هیجدهم فروردین که به نام روز سلامتی نامگذاری شده است تصریح کرد:

یقینا سلامتی نعمت بزرگی است که خداوند متعال به بندگان خود عطا کرده و باید قدردان این نعمت گرانبها باشیم و امیدواریم همه مردم بالاخص ملت بزرگ ایران اسلامی همواره از تمامی بلایا و بیماری‌ها مصون و در امان باشند و یقینا هیچ کدام از ما خاطرات تلخ روزهای کرونایی را که بر اثر آن بسیاری از هموطنانمان همانند دیگر مردمان این کره خاکی جان خود را از دست دادند، فراموش نخواهیم کرد و لازم می دانم از تمامی انسان های شریف که در لباس سفید کادر درمان عاشقانه برای حفظ سلامتی مردم تلاش می کنند نیز قدردانی کنم یقینا اجر این عزیزان در پیشگاه خداوند بسیار والا است.

کارگرنیا به بیستم فروردین مصادف با سالروز شهادت سید مرتضی آوینی ، سید شهیدان اهل قلم اشاره کرد و گفت: شهید آوینی همواره قلم و هنر را متعهدانه برای تحقق اهداف انقلاب به کار گرفت و برای تمامی هنرمندان متعهدی که دل در گرو این آب و خاک دارند آرزوی موفقیت و سربلندی دارم و برای هنرمندانی که هنرمندانه سالها از عمرشان را برای به نمایش گذاشتن تمامی داشته ها و دلاوری ها و دستاوردهای فرزندان این آب و خاک و نظام مقدس صرف کردند و اکنون در میان ما نیستند علو درجات را از خداوند متعال خواهانم.

 

رییس شورای اسلامی شهر رشت با بیان اینکه بیستم فروردین ماه به نام روز ملی فناوری هسته ای نامگذاری شده است افزود:

دنیای استکبار همواره تلاش می کند تا دیگر کشورهای جهان از تجهیزات علمی و نظامی به روز دنیا دور بمانند تا به منافع انها اسیبی وارد نشود و پس از پیروزی شکوهمند انقلاب، همواره تلاش شد تا ایران اسلامی به همت فرزندان این آب و خاک ، در عرصه های مختلف به فناوری‌های روز دنیا دست پیدا کند و الحمدالله نیز با تمامی فشارها و تحریم‌هایی ظالمانه ای که بر علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران توسط دشمنان این کشور اعمال می شود ، با غیرت و توان فرزندان متعهد ایران اسلامی ، هم اکنون کشور عزیزمان در بسیاری از مباحث از جمله فناوری صلح امیز هسته ای حرفهای بسیاری برای گفتن دارد .

کارگرنیا با تاکید به اینکه توانمندی ایران در حوزه فناوری هسته ای ای مسئله موجب هراس مستکبرین جهان شده است بیان کرد : دشمنان قسم خورده انقلاب برای اینکه بتوانند زور و روحیه متجاوز خود را در ایران نیز حاکم کنند ، با تحریم های ظالمانه به دنبال متوقف کردن پیشرفتهای ایران در دستیابی به تکنولوژی صلح امیز هسته ای هستند این اقدامات آنان خیالی باطل است و همه ایرانیان تحت رهبری های داهیانه رهبر معظم انقلاب همواره از دستاوردهای فرزندان دلاور این آب و خاک برای خودکفایی و بالندگی بیشتر حمایت و دفاع می کند .

وی با گرامیداشت یاد و خاطره تمامی شهدای گرانقدر ایران اسلامی بالاخص شهدای هسته ای را که در راه پیشرفت و تعالی کشور عزیزمان به شهادت رسیدند گفت: یقین می دانیم  فرزندان ایران اسلامی که دل در گرو این آب و خاک دارند ، تمام توان خود را برای سربلندی کشور عزیزمان به کار می گیرند و ان شاا در سایه عنایات پروردگار و توجهات حضرت ولی عصر (عج) همواره ایران اسلامی در تمامی عرصه ها سربلند و پیروز خواهد بود.

 

رییس شورای اسلامی شهر رشت با بیان اینکه در ایام نوروز تماس هایی با بنده و اعضای شورا گرفته می شد و یکی از مهم ترین دغدغه مبحث آسفالت رشت بود افزود: آسفالت تکلیف شهرداری و برخورداری از آسفالت مناسب حق مردم رشت است و شهردار اعلام کرده که از ابتدای سال جاری قرار است طی چند قرار داد جدید نسبت به اجرای آسفالت اقدام شود و انتظار داریم هر چه سریعتر این قرار دادها با توجه به شرایط جوی مناسب به مرحله اجرا برسد.

وی با اشاره به اینکه از هفته آینده شهردار رشت باید بابت آسفالت اجرا شده در سطح معابر و محلات در جلسه شورا گزارش دهد بیان کرد: شهردار رشت هر هفته باید بابت متراژ آسفالت انجام شده به تفکیک محل‌های اجرا و دیگر اقدامات مربوط به آن در جلسه شورا گزارش دهد.

 

کارگرنیا به ولنگاریهای انجام شده در ایام نوروز در میدان شهدای ذهاب اشاره کرد و گفت: ما در شهر خودمان مسیولیت داریم و اینکه بگویند این اتفاق در برخی دیگر از شهرها نیز رقم خورد رافع مسئولیت ما نیست .

 

وی با بیان اینکه میدان شهدای ذهاب به نام مبارک شهدا مزین است افزود: بسیاری از شهدای گرانقدر استان گیلان از همین میدان برای دفاع از خاک و ناموس کشور عازم جبهه ها شدند و پس از شهادت نیز در همین میدان مورد بدن مهرشان در همین میدان مورد استقبال مردم قرار گرفت و چنین اقدامات وسیعی در شان مردم فهیم رشت و این مکان مقدس که قدمگاه شهدای ما بوده نم باشد اقدام محجوب رئیس سازمان فرهنگی بابت عذرخواهی از اتفاقات رقم خورده کار درستی بود و بنده نیز از مردم رشت و خانواده های معظم شهدا و ایثارگران عذرخواهی می کنم. آن شاالله با ورود همه دستگاههای دخیل در امور فرهنگی شاهد رقم خوردن چنین صحنه هایی نباشیم

خبرهای تازه
نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.