مدیر کل صمت گیلان: در سه ماهه نخست سال ، ۷۳ مجوز صنعتی صادر شده است

مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان گیلان گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۴۳ واحد موفق به اخذ پروانه بهره‌برداری صنعتی در گیلان شده‌اند.

عصرکاسپین /تیمور پورحیدری در جلسه با هیئت بازرسی وزارت صمت طی گزارشی اعلام کرد: در سه ماهه نخست امسال بر اساس آمار استخراجی از سامانه هماهنگ وزارت صمت ۷۳ مجوز صنعتی در گیلان صادر شده است.
وی با بیان اینکه از این تعداد ۳۰ جواز تاسیس و طرح توسعه و ۴۳ فقره پروانه بهره‌برداری صنعتی بوده است تشریح کرد: با توجه به مجوزهای صادره زمینه اشتغال قریب به ۲۳۰۰ نفر در فضای صنعتی گیلان فراهم شده است.
پورحیدری سرمایه‌گذاری انجام شده در ۴۳ فقره پروانه بهره‌برداری صنعتی را ۶ هزار و ۱۸۰ میلیارد تومان برشمرد و گفت: علی رغم تحریم‌های خصمانه و نوسانات اقتصادی؛ سرمایه‌گذاران صنعتی هوشمندانه پای تولید و صنعت ایستاده‌اند و روند توسعه صنعتی استمرار دارد.

خبرهای تازه
نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.