فرآیند نظارت عرضه کود دولتی با نظرسنجی از کشاورزان اجرا می‌شود

حسن همتی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان گفت: اکیپ‌های نظارتی، اظهارات نیمی از کشاورزان دریافت کننده کود دولتی را احصا و با قیاس داده‌های سیسـتم پایش کنترل و مواد کودی، عملکرد کارگزاران توزیع کننده کود دولتی را بررسی می‌کنند.
عصرکاسپین/وی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۹۰ درصد از محموله‌های کود کشاورزی وارده به این استان مستقیماً در اختیار کارگزاران رسمی توزیع این شرکت قرار گرفته است.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان افزود: همچنین از ابتدای سال جاری تاکنون، حدود ۱۰۰ مورد بازدید از مراکز توزیع کود یارانه‌ای شهرستان‌های استان انجام شد. وی ادامه داد :این بازدیدها، به‌منظور پایش مواد کودی، و بررسی قیمت نهاده‌ها و راست آزمایی توزیع کود مطابق با سامانه کنترل ‌و‌ پایش مواد کودی در کارگزاری‌ها صورت گرفت.
همتی با اشاره به این که کارکرد مطلوب زنجیره عرضه نهاده‌های زراعت و باغبانی در بخش کشاورزی یکی از پیش‌نیازهای تولید است گفت: گروه پـایش موظف است با تماس حضوری و تلفنی از کشاورزان، بهره‌برداران و کارگزاران راستی آزمائی کند.وی عنوان کرد: کارشناسان پایش کودی این شرکت با همکاری گروه‌های پایش شهرسـتانی حداقل با ۴۰ درصـد از کشـاورزان؛ دریافت‌کننده کود در هر مرحله ارتباط برقرار و توزیع را رصد و راستی‌آزمایی نموده و در نهایت نسبت به تطبیق میزان کودهای رصد شده با سیسـتم پایش کنترل و مواد کودی در قالب گزارش‌های تکمیلی، اقدام می‌کنند.
وی در ادامه گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان خرداد ماه تعداد ۲۴۶ هزار و ۱۸۵ فقره حواله الکترونیکی، از طریق سامانه کنترل و پایش مواد کودی، از سوی مراکز خدمات جهاد کشاورزی شهرستان‌های گیلان صادر شده است.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان افزود:همچنین ۳۳ هزار و ۷۴۶ تن کود به کشاورزان تحویل داده شده است. وی گفت: صدور حواله الکترونیک توسط کشاورز در سامانه پایش مواد کودی ثبت و توسط کارشناس مرکز خدمات جهاد کشاورزی مربوطه تایید و سپس از کارگزاری‌های این شرکت، کود موردنیاز خود را دریافت می‌کنند.
همتی تصریح کرد: مجوز صدور حواله الکترونیک سهمیه کودی کشاورزان صرفاً پس از صحت سنجی، شماره همراه کشاورز بر اساس کد ملی صورت می‌گیرد.

خبرهای تازه
نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.