افزایش خطر ابتلا به دیابت با مصرف نوشیدنی‌ حاوی مواد قندی

کارشناسان اعلام کردند: مصرف تنها دو بار نوشیدنی‌های حاوی مواد قندی در هفته، خطر ابتلا به دیابت نوع دو را افزایش می‌دهد.

به گزارش عصرکاسپین ، در این بررسی جدید، نتایج ۳۶ مطالعه موجود که در مدت ۱۰ سال گذشته در مورد تاثیرات احتمالی نوشیدنی‌های حاوی مواد قندی بر سلامت قلب و عروق بدست آمده بود، مورد بازبینی قرار گرفت.

محققان آفریقای جنوبی در بازبینی نتایج مطالعات دریافتند: رابطه محکمی بین مصرف نوشیدنی‌های حاوی مواد قندی و سندرم متابولیک وجود دارد.

سندرم متابولیک عنوان کلی برای طیفی از فاکتورهای خطرزاست که احتمال ابتلا به اختلال‌های قلبی عروقی را افزایش می‌دهد. این فاکتورهای خطرزا شامل دور کمر بزرگ، سطح بالای تری گلیسیرید، پایین بودن سطح کلسترول خوب، بالا بودن قند و بالا بودن فشار خون می‌شود.

همچنین در یک بررسی دیگر که اخیرا انجام شده، آمده‌ است: مصرف دو بار نوشابه‌های حاوی مواد قندی یا بدون قند در طول روز باعث می‌شود افراد ۲.۴ برابر بیشتر در معرض ابتلا به دیابت باشند.

به گزارش ایسنا به نقل از مدیکال نیوز تودی، سازمان جهانی بهداشت (WHO) در گزارشی اعلام کرده‌ است: دست‌کم سالانه ۱۹ میلیون نفر به دلیل اختلالات قلبی – عروقی و بیماری‌هایی از قبیل سندروم متابولیک و دیابت نوع دو جان خود را از دست می‌دهند.

خبرهای تازه
نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.