اجرای طرح نظارت بر ذبح دام در گیلان در عید قربان

عصرکاسپین؛ مدیر کل دامپزشکی استان امروز گفت : ۸۷ نفر شامل ۲۶ دامپزشک ، ۴۵ بازرس بهداشتی و ۱۶ ناظر ذبح شرعی در کشتارگاه ها ، جایگاه های عرضه دام زنده و مراکز خیریه استان بر ذبح دام ها در گیلان در عید قربان نظارت می کنند.
سهراب عاقبتی با بیان اینکه احتمال اینکه برخی از دام ها به بیماری های مشترک بین دام و انسان مبتلا باشند وجود دارد از شهروندان خواست از اماکنی که شهرداری ها مشخص می کنند دام مورد نیازشان را خریداری و با نظر دامپزشک ذبح کنند.
وی تصریح کرد : برای حفظ سلامتی مصرف کنندگان ، گوشت دام ها باید ۲۴ ساعت در یخچال بماند تا آماده مصرف شود.
مدیر کل دامپزشکی گیلان همچنین از مردم خواست از خریداری دامی که آثار کوفتگی و خون مردگی در بدنشان وجود دارد خودداری کنند.

دیدگاه ها (0)
افزودن دیدگاه