مدیرگروه علوم پزشکی مرکز آموزشهای تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی خراسانجنوبی گفت: ویتامین c فراوان در دمکرده زرشک، در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی دارد.
در خصوص طبیعت دمنوش زرشک، اظهار کرد: از نظر طب سنتی ایران، این گیاه طبیعتی سرد و خشک دارد.
وی با اشاره به خواص این دمنوش افزود: دم کرده زرشک مناسب برای درمان ورم و زخم معده و روده است، همچنین این دمنوش برای درمان اسهالهای خونی یا زخم روده، مناسب است.
مدیرگروه علوم پزشکی مرکز آموزشهای تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی خراسانجنوبی خاطرنشان کرد: بهعلت وجود ویتامین c فراوان در زرشک، دمکرده میوه آن در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی دارد.
نوابزاده با بیان اینکه این دمنوش ادرارآور و خلطآور بوده و برای خوشبو شدن دهان نیز استفاده میشود، تصریح کرد: دمنوش زرشک دارای خاصیت تصفیهکننده و ضدعفونیکننده خون و منقبضکننده عروق است.
وی ادامه داد: زرشک، تقویتکننده قلب و کبد است، صفراآور بوده و در درمان سنگ کیسه صفرا بسیار مؤثر است.
این دستیار تخصص طب سنتی ایران تصریح کرد: زرشک، بیاشتهایی را برطرف میکند و فشارخون را کاهش میدهد.
نوابزاده در خصوص موارد منع مصرف این دمنوش، افزود: بانوان باردار باید از مصرف این دمنوش خودداری کنند.
وی یادآور شد: میزان مصرف بالای این گیاه به مدت طولانی میتواند سبب ناراحتی معده و رودهها و مانع از جذب ویتامین B کافی در بدن شود.