به گزارش عصرکاسپین،گروهی از متخصصان قلب و عروق در آمریکا دریافتهاند که خوردن یک عدد موز و یک عدد آووکادو در روز میتواند از عارضه سخت شدن عروق که عامل ابتلا به بیماری قلبی و در نهایت مرگ ناشی از آن است جلوگیری کند.
بر اساس آزمایشات انجام شده روی موشها این دو ماده خوراکی غنی از پتاسیم هستند و این ماده معدنی به کاهش عارضه تجمع کلسیم در عروق که مشکل مشترک در بروز بیماری قلبی و کلیوی است، کمک میکند.
تجمع کلسیم در بافت یا “کلسیفیکاسیون” زمانی اتفاق میافتد که کلسیم در بافتهای نرم به جز بافت استخوانی مانند عروق خونی یا سایر بافتهای بدن تجمع میکند و این عارضه انجام فرآیندهای طبیعی بدن را دشوار کرده و مختل میسازد.
رژیم غذایی غنی از پتاسیم در عین حال خطر سخت شدن سرخرگ آئورت را که از عوامل اصلی بیماری قلبی – عروقی است کاهش میدهد.
به گزارش اکونومیک تایمز، پاول ساندرز، استاد دانشگاه آلابامای آمریکا در این باره گفت: دریافت مقدار کافی پتاسیم در پیشگیری از سختی عروق و تصلب شرائین موثر است و استفاده از این دو خوردنی به دلیل اینکه منابع غنی از پتاسیم هستند میتواند کمبود این عنصر مهم در بدن را جبران کند.
در این آزمایش مشخص شد موشهایی که رژیم غذایی غنی از پتاسیم دارند کمتر با احتمال ابتلا به عارضه سختی عروق روبرو میشوند.