جلسه هماهنگی برای عملیات زمستانی رشت تشکیل شد

جلسه هماهنگی آمادگی عملیات زمستانی ظهر چهارشنبه با حضور مسئولانی همچون “علی بهارمست” معاون خدمات شهری و جانشین اول ستاد مدیریت بحران شهرداری رشت ، “محمدرضا شیرزاد” معاون مالی و اقتصادی شهرداری رشت ، ” اسماعیل رحمتی ” مدیر بازرسی، ” فاطمه قدیمی ” مدیر ارتباطات و امور بین الملل ، ” بابک رمضانی” رئیس سازمان آتش نشانی رشت ، ” آرش جهانگیری ” مدیرعامل کارخانه کود آلی ، ” سهراب راستگو” رییس سازمان آرامستان ، ” سجاد محجوب” رییس سازمان سیما ، منظر و فضای سبز ، ” هومن روایی” رییس سازمان عمران و باز آفرینی ، ” مجتبی شهرستانی ” مدیر پیشگیری و رفع تخلفات شهری، ” مرتضی عاطفی ” شهردار منطقه ۲ ، ” علیرضا حاجی پور” رییس سازمان مدیریت پسماند ،” سعید بشری ” مدیر اداره انبار و اموال شهرداری رشت و جمعی از مدیران و معاونان خدمات شهر مناطق ۵گانه، در دفتر معاون خدمات شهری کلانشهر رشت برگزار شد .

معاون‌خدمات شهری و جانشین اول ستاد مدیریت بحران شهرداری رشت دراین جلسه اظهار کرد : مسیرهای اصلی و شریانی باید بر اساس لیست های تعیین شده در اولویت بازگشایی و برف روبی قرار بگیرند و امکان تردد ترافیک باید در هرشرایطی در آنها وجود داشته باشد‌ .
علی بهارمست ، بر لزوم بازگشایی ورودی های مراکز درمانی ، خدماتی ، پمپ بنزین ها ، استانداری ، فرمانداری و مراکز تهیه ارزاق عمومی همزمان با بازگشایی مسیرهای اصلی تاکید و خاطر نشان کرد : کوچه ها و خیابان های شریانی موجود در این مسیرهاباید شناسایی و همزمان مورد بازگشایی قرار بگیرند .


وی با بیان اینکه در تمام مسیرهای اعلام شده ، به همراه ماشین آلات فعال ، شخص مسئول دیگری نیز مجهز به دستگاه بی سیم خودرو و چراغ گردان باید حضور داشته باشد تصریح کرد : مسئولیت بازگشایی هرچند مسیر به یک‌نفر با یک دستگاه مشخص سپرده شود .
معاون خدمات شهری و جانشین اول ستاد مدیریت بحران شهرداری رشت گفت : ماشین آلات تحویل داده شده از سوی سازمان های تابعه به هیچ عنوان بدون هماهنگی منطقه ، حق خروج از محدوده کاری خود را نداشته و پیش بینی های لازم در مورد ادوات یدکی همچون تسمه ، فیلتر ، روغن ، گازوییل و زنجیر چرخ باید انجام شود .
بهارمست همچنین گفت : باید ماسه و نمک به اندازه کافی تهیه شده تا در صورت یخبندان مورد استفاده قرار گیرد .
وی تاکید کرد : حوزه نظارتی شهرداری ، حراست و بازرسی مناطق باید به طور کامل فعال بوده و درطول ایام کار نظارت لازم بر اقدامات ، تحهیزات و ماشین آلات را داشته باشند .
معاون خدمات شهری و جانشین اول ستاد مدیریت بحران شهرداری رشت ، با بیان‌اینکه روسای مدیریت پسماند و سیما و‌منظر و فضای سبز ضمن آماده باش کامل خود و نیروهای مربوطه ، باید هماهنگی لازم را با شرکت های خدمات رسان در مورد حضور به موقع نیروهای خدماتی به انجام برسانند افزود : نیروهای کارگری باید به اندازه کافی برای انجام اموری همچون رفع آبگرفتگی ، تکاندن برف از شاخه ها و سایر موارد مورد نیاز پیش بینی و از ابتدای اعلام آماده باش در اختیار ستاد بحران مناطق قرار گیرند .

بهارمست برلزوم آماده باش کامل و پاسخگویی اجباری به دستگاه بی سیم تمام مسئولان و مدیران خدمات شهری و مناطق ۵ گانه تاکید کرد و بیان داشت : حراست شهرداری رشت باید برای تامین بی سیم مورد نیاز در موقعیت بحرانی اقدامات لازم را انجام دهد.
وی ادامه داد : باید برای رانندگان و ماشین آلات از سوی مدیران مناطق و سازمان های تابعه محل استراحت پیش بینی و آذوقه و وسایل گرمایشی توسط هرمنطقه و سازمان تهیه شود .
معاون خدمات شهری و جانشین اول ستاد مدیریت بحران شهرداری رشت ، گفت : تمام نقص های احتمالی دستگاه ها و ماشین آلات باید در اسرع وقت برطرف شود و همه دستگاه های عمرانی و خدمات رسان نیز باید آماده به کار بوده و مسئولیت این مهم به عهده مدیر منطقه یا سازمان خواهد بود .

بهارمست افزود: مناطق پنج گانه باید نسبت به شناسایی ظرفیت ماشین آلات بخش خصوصی مانند بیل بکهو ، لودر و گریدر اقدام نموده و از هم اکنون باید پیش بینی های لازم را برای بکارگیری آن ماشین آلات در زمان بحران اتخاذ کنند .
وی بیان کرد : معاونت عمرانی شهرداری رشت باید لیست ماشین آلات آماده به کاردر ایام بحران را به این معاونت اعلام کند .
معاون خدمات شهری و جانشین اول ستاد مدیریت بحران شهرداری رشت ادامه داد : این سازمان باید نسبت به تشکیل اکیپ سیار و مستقر برای تعمیرات خودروهای خدمت رسان اقدام کرده و مناطق ۵ گانه نیز باید ضمن قابلیت استفاده از ظرفیت بخش خصوصی از خدمات رسانی اکییپ تعمیرات سازمان عمران استفاده کند.

بهارمست همچنین گفت : سازمان اتوبوسرانی نیز باید تمام اتوبوس های خود را آماده بکار و مجهز به زنجیر چرخ برای خدمات رسانی هماهنگ کند .
به گفته وی مرکز فوریت های ترافیکی حوزه معاونت حمل و نقل و امور زیربنایی باید در آماده باش کامل بوده و در مواردی همچون چراغ های راهنمایی و رانندگی و هرگونه اقدامات ترافیکی ، حضور به موقع و سریع داشته باشند.
این مسئول با بیان‌اینکه معاونت حمل و نقل و ترافیک و امور زیربنایی شهرداران مناطق باید با رییس پلیس راهور در مورد باز و بسته بودن تقاطع های غیرهمسطح هماهنگ باشند بیان داشت : سرعت گیرها و نوارهای حفاری موجود در مسیر خیابان ها نیز باید شناسایی شده و ضمن استفاده از نوار خطر ، ملاحظات لازم در هنگام کار دستگاه ها و جلوگیری از برخورد با سرعت گیرها بایدمد نظر قرار گیرد .

معاون‌خدمات شهری و جانشین اول ستاد بحران شهرداری رشت علاوه بر تاکید به مناطق ۵ گانه نسبت به قطع درختان خشک و خطر آفرین با هماهنگی سازمان سیما و منظر و فضای سبز افزود: این مناطق همچنین باید لیست خودروهایی را که از بخش خصوصی اجاره کرده اند به همراه شماره تماس راننده در اسرع وقت به ستاد بحران تحویل دهند .
بهارمست گفت : سازمان پسماند باید ضمن آمادگی لازم نسبت به بازگشایی مسیر سراوان اقدام لازم را به عمل آورد و مدیر عامل شرکت کود آلی نیز باید تحت هر شرایطی مسیر جاده لاکان را باز نگه دارد .
به گفته این مسئول ، تاکنون ۱۵ دستگاه تیغه برف روب برای انجام عملیات زمستانی خریداری و به ناوگان شهرداری افزوده شده است .

وی افزود : بهتر است برای جلوگیری از وقفه در کار ، سوخت لازم برای خودرو همراه دستگاه بحران پیش بینی و ذخیره شود .
این‌مسئول تاکید کرد : لازم است برنامه ریزی ویژه ای برای بازگشایی معابر مسکن مهر توسط شهرداری منطقه ۵ تدوین شود .
معاون خدمات شهری و جانشین اول ستاد مدیریت بحران شهرداری رشت خاطر نشان کرد : سازمان آتش نشانی نیز باید نمک لازم برای استفاده از دستگاه های بنزآکتروس ، دستگاه یونیماگ و آماده بکار بودن آنها برای نمک پاشی را پیش بینی و لحاظ کند .
بهارمست با توجه به شرایط ویژه مسیر بی آر تی گفت : منطقه دو باید برنامه ریزی خاصی برای پاکسازی این مسیر تدوین کند .
وی با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی خدمات انجام شده مسئولان شهری در ایام بحران تصریح کرد : باید از طریق روابط عمومی شهرداری رشت هماهنگی های لازم برای اطلاع رسانی در رسانه هاصورت گیرد .
این مسئول گفت : باید اطلاع رسانی شود تا شهروندان از پارک خودروهای شخصی در مسیر خیابان ها و ایجاد اختلال در خدمت رسانی دستگاه های برفروبی خودداری کنند .

در این‌جلسه همچنین معاون مالی و اقتصادی شهرداری رشت نیز اظهار کرد : مشکلات مربوط به یک واحد در شهرداری رشت باید با همکاری سایر واحد ها برطرف شود .
محمد رضا شیرزاد ادامه داد : نباید به سمتی پیش رویم که اعتبار شهرداری زیر سوال رود .
وی خدمات بحران را از وظایف ذاتی و اولیه شهرداری دانست و گفت : هیچ عاملی نباید در این خدمت رسانی اغتشاش ایجاد کند .
این مسئول تاکید کرد : نباید بر داشته های موجود تکیه زد و لازم است که در این‌ مدیریت از انجام هزینه های اضافی جلوگیری به عمل آید .

در این جلسه ستادی ، مدیر ارتباطات و امور بین الملل شهرداری رشت نیز با اشاره به ۲ بحران برف در سال گذشته و نتایج مثبت و منفی بدست آمده از اطلاع رسانی اظهار کرد : تصمیم گیری ها در بحران دوم مثبت ارزیابی شد .
فاطمه قدیمی گفت : هیچ ارگانی به اندازه شهرداری در بحران ها خدمات رسانی نمی کند اما همیشه در تیر راس انتقادات قرار دارد .
وی برلزوم فعال شدن اکیپ خبری برای بحران های احتمالی پیش رو تاکید کرد .
مدیر ارتباطات و امور بین الملل شهرداری رشت وظیفه ستاد خبری را نشان دادن خدمت رسانی مناطق مختلف شهری دانست و افزود : در ایام بحران نیروهای اطلاع رسانی باید در کنار اکیپ های مناطق شهری قرار بگیرند و مناطق باید با خبرنگاران همکاری داشته باشند .
قدیمی همچنین بر لزوم تشکیل کانال خبری تلگرامی در راستای اطلاع رسانی ایام بحران تاکید و تصریح کرد : تمام مانورهای مربوط به ایام بحران باید به خبرنگاران ستادی اطلاع داده شود .
وی انعکاس هرگونه خبر اشتباه و ناقص را موجب ایجاد بحران جدید در میان مردم دانست و افزود : مدیران بایددر مصاحبه های خود توضیحات کامل به خبرنگاران ارائه کنند .

این مسئول گفت : باید تلاش کنیم تا شهروندان از نعمت نزول برف ، بدون دغدغه بیشترین لذت و بهره را ببرند .‌
در این جلسه هر کدام از حاضران به ارائه نظر ، انتقاد و پیشنهاد در جهت ارتقای مدیریت بحران پرداختند .

دیدگاه ها (0)
افزودن دیدگاه