به گزارش عصرکاسپین وکیلمدافع متهم ردیف سوم پرونده موسوم به فساد نفتی با بیان اینکه رای صادره برای موکلم ۱۰۸ صفحه است، گفت: ما در حال رونویسی از رای دادگاه هستیم.
محمدرضا مهرشاد وکیل مدافع متهم ردیف سوم پرونده موسوم به فساد نفتی گفت: موکلم علاوه بر ۲۰ حبس به رد مال به مبلغ ۱۴ میلیارد تومان محکوم شده است و ما در حال رونویسی از رای دادگاه هستیم.
غلامرضا مهدوی وکیل مدافع شرکت نفت نیز گفت: هفته گذشته حکم به طرفین پرونده موسوم به فساد نفتی ابلاغ شد. بر اساس حکم صادره مهدی شمس متهم ردیف دوم به ۲۰ سال حبس و رد مال تضامنی با بابک زنجانی و فلاح هروی به مبلغ ۶۵ میلیون یورو که باید به بانک مسکن بدهد، محکوم شده است.
وی افزود: حمید فلاح هروی متهم ردیف سوم پرونده نفتی نیز به ۲۰ سال حبس و رد مال شامل یک دستگاه خودروی بنز، یک میلیارد هدیه ازدواج دخترش و منزلی در شهرک غرب که از طرف بابک زنجانی به عنوان هدیه به او داده شده بود و دو میلیون دلار سود حاصل از بانک اف ای ای بی محکوم شده است.
بر اساس این گزارش، میرسجاد سعیدمهر وکیل مدافع متهم ردیف سوم پرونده موسوم به فساد نفتی ۱۴ آبان ماه گفته بود که رای پرونده به موکلم در زندان ابلاغ شده و طبق گفتهاش، وی به ۲۰ سال حبس محکوم شده است.
وی افزود: رای هنوز به من ابلاغ نشده و برای ابلاغ رای باید حضوری به دادگاه بروم و آن را بخوانم و از آنجا که تعداد صفحاتش زیاد است، زمانبر است.
غلامحسین اسماعیلی رییس کل دادگستری استان تهران سوم آبان ۹۶ از صدور حکم در پرونده شرکای بابک زنجانی خبر داد و گفته بود: دادگاه در این مدت تلاش کرد تا حکم پرونده را صادر کند، اکنون این کار انجام شده و متن حکم طولانی است.متن حکم صادره در مرحله تایپ است.
بر اساس این گزارش، پس از نقض حکم متهمان ردیف دوم و سوم پرونده موسوم به فساد نفتی از سوی دیوان عالی کشور و ارجاع آن به شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب، ۱۵ جلسه رسیدگی به این پرونده در شعبه مذکور و به ریاست قاضی مقیسه برگزار شد.
پس از پایان پانزدهمین جلسه دادگاه، دو متهم پرونده موسوم به فساد نفتی در روز ۲۴ مهر، قاضی مقیسه رییس شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب در جمع خبرنگاران گفت: امروز پانزدهمین جلسه رسیدگی به اتهامات شرکای بابک زنجانی بود و وکلا لایحههای خود را ارائه دادند و اگر مطلب و توضیحاتی نداشته باشند، مطابق ماده ۳۰۷ قانون آیین دادرسی کیفری اقدام به صدور حکم خواهد شد و پس از اعلام ختم رسیدگی به پرونده و مشورت با قضات پرونده، ظرف یک هفته مطابق قانون، حکم صادر میشود و حکم صادره ظرف ۲۰ روز قابل فرجامخواهی است.