با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، تشکیل کارگروه برای بررسی ایجاد منطقه ویژه پارک علم و فناوری گیلان

عصرکاسپین ؛ رئیس پارک علم و فناوری گیلان در نشست با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خواستار تشکیل کارگروه برای بررسی ایجاد منطقه ویژه پارک علم و فناوری گیلان شد.

رئیس پارک علم و فناوری گیلا‌ن در نشست با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری که درمهمانسرای استانداری سابق این استان برگزار شد، ضمن قدردانی از همکاری مسئولان وزارت عتف، از افزایش بودجه پارک های علم و فناوری کشور خبر داد .

علی باستی گفت: از مواردی که همواره به آن پرداخته شده است، توجه ویژه به طرح جامع پارک‌ علم و فناوران در حمایت و راه‌اندازی شرکت‌های فناور، با کمک بخش خصوصی، و ایجاد زیرساخت‌ها و ارتقای فضای کالبدی در پارک بوده است.

 وی از دریافت مجوز استقرار ۵ شرکت خصوصی استان در قالب شرکت‌های دانش بنیان در پارک علم و فناوری گیلان نیز خبر داد و افزود: راه اندازی این شرکت ها در حال حاضر نیاز به کمترین بودجه کشور دارد که این مسئله با همت مسئولان امکان‌پذیر است.

 رئیس پارک علم وفناوری گیلان، با بیان اینکه شادابی و نشاط ویژه‌ای در شرکت های دانش بنیان وجود دارد خاطر نشان کرد: شرکت های دانش بنیان می توانند ارزش افزوده مطلوبی ایجاد کند.

 وی از راه اندازی نخستین صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی گیلان به عنوان جدیدترین دستاورد پارک علم و فناوری گیلان خبرداد و ادامه داد: این اقدام به کمک دانشگاه ها و بخش خصوصی راه اندازی شده است.

 

باستی با اشاره به همکاری و روابط خوب با دستگاه های اجرایی منطقه گفت: با استفاده از ارتباطات بین دستگاه های اجرایی می‌توان صندوق پژوهش و فناوری را به نقطه مطلوبی رساند.

 

وی همچنین پیرامون راه اندازی منطقه ویژه علم و فناوری گیلان نیز تصریح کرد: در حال حاضر این منطقه ویژه برای اصفهان، یزد، (ربع رشیدی) تبریز، بوشهر و فارس، وجود دارد اما با توجه به مزیت های موجود در گیلان، اجرایی شدن این مهم در استان باید مورد پیگری و جدیت بیشتری مورد توجه قرار گیرد.

 

رئیس پارک و فناوری گیلان، وجود مزیت های علم و فناوری موجود در استان و وجود بیشترین تعداد موسسات پژوهشی کشور، وجود دانشگاه های بزرگ ملی و شناخته شده در سطح بین المللی و حضور چند دانشگاه غیر دولتی در حوزه هایی همچون برنج، بیوتکنولوژی و ماهیان خاویاری، وجود شهرک های صنعتی و کارخانه های بزرگ، را از مزایای موجود در گیلان برای ایجاد منطقه ویژه علم و فناوری در استان برشمرد.

 باستی با اشاره به تراکم حضور تعداد زیادی از محققان و پژوهشگران منطقه در گیلان برخلاف استان‌های همچون یزد و اصفهان گفت: هم افزایی و شبکه سازی میان محققان گیلانی بسیار چشمگیر است.

 وی همچنین بر زیر ساخت های مهم شهری در گیلان اشاره و اظهار کرد: این زیرساخت ها موجب شده است تا امروز کمتر کسی برای پیمودن تهران به رشت از مسیر هوایی استقاده کند زیرا این استان دارای راه‌های ارتباطی دیگری همچون راه‌آهن و بندر نیز است.

 رئیس پارک علم و فناوری گیلان با اشاره به وجود تنها بندر منطقه آزاد در شمال کشور که موجب به وجود آوردن کریدور شمال جنوب شد، گفت: این موهبت موجب افزایش جاذبه های گردشگری و افزایش سرمایه گذاری بخش خصوصی شده است.

باستی، بررسی پیشنهاد مربوط به تشکیل کارگروه در شورای عالی را برای ایجاد منطقه ویژه پارک علم و فناوری گیلان از وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خواستار شد.

 

گیلان
دیدگاه ها (0)
افزودن دیدگاه