عصرکاسپین /مدیرصنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت:براساس تصمیم کمیته فنی برنج در تابستان سال ۹۷ سازمان جهادکشاورزی گیلان ملزم به اجرای طرح رتبه بندی شالیکوبان شد.
دکترجوادزاده گفت پس از تهیه پروپوزال و تهیه چک لیست های موجود ابتداجلسات توجیهی و هماهنگی با کارشناسان مربوطه در پهنه های موجود مراکز خدمات انجام گردید،سپس عملیات اجرایی این طرح از شهریورسال ۹۷ با آمارگیری و ثبت رکوردها با پرسشنامه ها در کارخانه های شالیکوبی شروع شد و ساختارهای فیزیکی، تولیدی و فرایندهای خشک کردن و تبدیل و بسته بندی موجود در آنها مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت.
وی با اشاره به این که تاکنون برای ۴۲۱ واحد تجهیز و نوسازی شده برنامه رتبه بندی هدف گیری شده است گفت: پس از طی مراحل مربوطه براساس موارد موجود و حتی فاکتورهای رسمی سال زراعی که برای کشاورزان مربوطه صادرشده بود امتیازدهی شد و براساس امتیازات ۹۵ کارخانه تاکنون در رتبه های برتر قرار گرفتند که این عدد با توجه به سطوح معیارها و بروزرسانی اطلاعات در حال تغییر می باشد.
مدیرصنایع تبدیلی و غذایی سازمان اظهار امیدواری کرد که بتوان با تداوم برنامه های پایش و رتبه بندی کارخانجات در سالهای آینده ضمن نظارت های فنی بیشتر در کارخانجات شرایط و تمهیدات لازم برای استقرار خطوط تبدیل مدرن تر و مجهز در کارخانجات ایجاد شود تا ضمن کاهش ضایعات برنج در کارخانجات، محصولی با کیفیت و درجه عالی در بسته بندی های خوب با برند رسمی گیلان در سطح کشور ارائه گردد