توقیف ۱۶۰۰ کیلو پنیر غیر بهداشتی در گیلان
عصرکاسپین / پیرو اعلام مسمومیت غذایی ناشی از مصرف پنیر سنتی در استان ، همکاران بازرس بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی گیلان بصورت ضربتی از مراکز عرضه مواد غذایی در سطح استان بازدید نمودند. در این بازرسی ها ضمن نمونه برداری نسبت به توقیف حدود ۱۶۰۰کیلوگرم پنیر غیر بهداشتی اقدام شد.
بازرسان بهداشت محیط جهت کنترل بهداشتی مواد خوردنی، آشامیدنی در سطح استان بصورت مستمر از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی اقدام می نمایند.
شهروندان در صورت مشاهده عرضه مواد خوردنی و آشامیدنی فاقد مشخصات بهداشتی شامل: تاریخ تولید و انقضای معتبر، پروانه های بهداشتی و آدرس محل تولید و همچنین نگهداری در شرایط نامناسب، می توانند مورد را از طریق شماره تلفن ۱۹۰ اطلاع رسانی نمایند.