عصرکاسپین /کاترینا فودر متخصص تغذیه، اشتباهات سادهای که ممکن است هنگام صبحانه انجام شود را برشمرده است، این کارشناس غذای سوئیس گفته که چرا این غذاها را هرگز برای صبحانه نخورید .
لیستی از مواد غذایی که نباید برای صبحانه مصرف کنید در ادامه آمده است؛
۱. ماست میوه ای
مطلب پیشنهادی
تا دیر نشده زولا بازی کنید! ( موبایل iPhoneX جایزه ببر)
ماست صنعتی حاوی مقادیر زیادی قند پنهان است، بهعلاوه شکر در شیر معمولی که ۱۰ گرم در هر فنجان است، پنج تا شش قاشق چای خوری دیگر نیز اضافه میکند. افرادی که به سطح متعادل قند خون توجه میکنند، شکر اضافه شده غیر ضروری را حذف میکنند.
۲. گرانولای شکری
قند زیاد و مواد غذایی فرآوری شده، بلافاصله متخصصین تغذیه را عقب مینشاند. بهعنوان مثال، چنین غلات آماده مصرفی، حاوی ۳۵ تا ۴۵ درصد قند است. علاوه بر این، ترد شدن این غلات اغلب با پخت و پز در روغن نامرغوب بدست میآید. در نهایت، برای اطمینان از ماندگاری در قفسه فروشگاهها، از روغن مخصوص اصلاح شده (سخت شده) استفاده میشود. در ضمن، تمام چربیهای موجود در محصول نهایی تغییر میکنند و / یا به شدت گرم میشوند – این روشها هرگز با کیفیت بالا نیستند، بنابراین فقط کالری خالی را فراهم میکنند.
۳. آب میوه
نوشیدن نوشابه دقیقا اندازه یک لیوان آبمیوه شکر وارد سیستم بدن میکند. در واقع آب میوهها بمبهای غیر ضروری و واقعی قند هستند. همه نیاز بدن به ویتامین توسط یک رژیم غذایی منحصر به فرد با مقدار زیادی از سبزیجات رنگارنگ، سالاد و میوهها، به راحتی تامین میشود.
۴. اسموتی با مقدار زیادی میوه
Smoothies اغلب شامل مقدار بسیار زیادی میوه است، بهطوری که آنها کنسانتره واقعی قند هستند. اگر قرار بود همه مواد تشکیل دهنده را بدون مخلوط کردن بخورید، این مقدار به سختی قابل خوردن بود. اما اگر میخواهید اسموتی سالمی درست کنید این نوشیدنی را با مقدار کمی از میوهها، سبزیجات و منابع پروتئین آماده کنید. همه چیز به ترکیب متعادل مرتبط است!
۵. CEREAL BARS
در تبلیغات، این اسنکها همیشه به عنوان محصولی کاملا سالم و مقوی معرفی میشوند. با این حال، کسانی که ترکیبات محصولات را مطالعه می کنند، متوجه میشوند که محتوای قند بسیار زیاد است و محتوای کل گندم بسیار ناچیز است. و اگر نمیخواهید سطح قند خون به شدت بالا و پایین شود، باید از مصرف این محصولات اجتناب کنید.
۶. نان سفید با مارگارین و سوسیس
“نان گندم کامل شما را به مدت طولانی تر از نان سفید سیر میکند و فیبر نیز هضم خوبی را انجام میدهد. مارگارین یک محصول بسیار فرآوری شده است، روغن آفتابگردان که معمولا به عنوان یک پایه عمل میکند، دارای ترکیب نامطلوب اسید چرب است و روغنهای امگا ۳ باعث افزایش واکنشهای التهابی بدن میشوند. سوسیس پروتئین کم و چربی زیاد دارد. تا جد ممکن این محصولات را از صبحانه خود حذف کنید.