اولین جشنواره تخصصی غذاهای دریایی در لاهیجان برگزار می شود
اولین جشنوراه تخصصی غذاهای دریایی با همکاری اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی گیلان، ۲۸ آذرماه در مرکز تحقیقات علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان دانشگاه آزاد واحد لاهیجان برگزار خواهد شد. بهگزارش مرکز روابطعمومی و اطلاع رسانی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گیلان، اولین جشنوراه تخصصی غذاهای دریایی به همت دانشگاه آزاد واحد لاهیجان و با همکاری اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی گیلان همراه با سخنرانی علمی، کارگاه های آشپزی، نمایشگاه محصولات دریایی و مسابقات آشپزی ، پنجشنبه ۲۸ آذرماه در مرکز تحقیات علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان دانشگاه آزاد واحد لاهیجان در چمخاله برگزار خواهد شد. علاقمندان جهت ثبت نام و شرکت در کارگاه آشپزی می توانند با دبیرخانه جشنوراه به نشانی: لاهیجان-دانشگاه آزاد واحد لاهیجان-دانشکده منابع طبیعی مراجعه یا با شماره: ۰۱۳۴۱۲۲۹۰۸۱ تماس حاصل فرمایند.