مدیر پخش فرآورده های نفتی منطقه گیلان اعلام کرد : استمرار پروتکل های بهداشتی در منطقه برای کنترل شیوع مجدد ویروس کرونا

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه گیلان ، علی اصغر عباسی ، از استمرار رعایت الزامات و پروتکل های بهداشتی برای کنترل موج دوم شیوع ویروس کرونا درساختمان های اداری، تاسیسات انبار نفت و مجاری عرضه سوخت خبر داد .

عصرکاسپین / پروتکل های بهداشتی در ستاد و عملیات انبار با رعایت تدابیر پیشگیرانه در محیط اداری و اطلاع‌رسانی به کارکنان ، انجام عملیات روزانه سنجش میزان تب و دمای بدن همکاران و ارباب رجوع هنگام ورود به ساختمان انجام می شود.

مدیرمنطقه گیلان با اشاره به اهمیت حفظ سلامت کارکنان و ارائه خدمات مطلوب به مردم گفت : « علاوه بر انجام روزانه طرح غربالگری درستاد و عملیات انبار ، سمپاشی و گندزادیی روزانه ساختمان‌های اداری و عملیاتی شرکت ، تهیه و توزیع ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی‌کننده نیز در دستور کار این شرکت قرار دارد . »

وی همچنین افزود : « حذف سرو غذا ، شناسائی روزانه افراد مشکوک ابتلا به ویروس کرونا ، غیرفعال نمودن دستگاه حضور و غیاب ثبت اثر انگشت کارکنان ، حذف برخی مکاتبات غیر ضروری ، مکاتبه با مدیران شرکت های حمل ونقل فرآورده های نفتی درخصوص تهیه تجهیزات مقابله با ویروس کرونا به رانندگان نفتکش ها و انجام تب سنجی آنان از دیگر مواردی است که به طور مستمر در حال انجام می شود . »

مدیر منطقه گیلان بااشاره به ارسال اطلاعیه شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی به انجمن صنفی و جایگاهها درخصوص رعایت الزامات بهداشتی عمومی و فردی گفت : « علاوه بر ابلاغ به روسای نواحی نه گانه ( مرکزی رشت ، انزلی ، آستارا،رودبار،رودسر ، تالش ، صومعه سرا ، فومن و لاهیجان ) برای اخذ کد بهداشتی جایگاههای سوخت،بازدیدهای روزانه هم به صورت محسوس وهم غیرمحسوس درخصوص عملیاتی شدن پروتکل‌های بهداشتی درمجاری عرضه و الزام استفاده از لوازم حفاظتی اپراتورهای جایگاهها نیز انجام می شود.»

پروتکل بهداشتیسلامتفرآورده های نفتیکروناگیلانمدیر پخش فرآورده های نفتی گیلان
دیدگاه ها (0)
افزودن دیدگاه