سلول‌های بنیادی، شانس جدید درمان مبتلایان به اُتیسم/ تا ۵ سال آینده درمان اُتیسم با خون بند ناف پرکاربرد می‌شود

به تازگی محققان به این نتیجه رسیده‌اند که با استفاده از سلول‌‌های بنیادی می‌توان اُتیسم را درمان کرد؛ روشی که اگرچه آزمایشی است اما تاکنون زندگی بسیاری از مبتلایان را تغییر داده است.

عصر کاسپین/ اوتیسم طیفی از اختلالات است که با ناهنجاری‌های قابل‌توجه در ارتباطات و تعاملات اجتماعی مشخص می‌شود.

یافته‌ها نشانگر کاهش اکسیژن‌رسانی در مناطق خاص مغز و یک بیماری التهابی مزمن از نظر ایمنی در روده است.

به تازگی محققان به این نتیجه رسیدند که با استفاده از سلول‌های بنیادی در درمان اوتیسم می‌شود این عارضه رو درمان کرد. درمان از طریق سلول‌های بنیادی یکی از امیدهای خانواده‌های کودکان اوتیستیک برای بهبود است.

دلیل اصلی درمان اوتیسم با سلول‌های بنیادی به کمک بافت ‌بند ناف این است که درجه شدت اوتیسم کاهش داده شود. کاهش التهاب در بیمار مبتلا به اوتیسم ممکن است علائم اوتیسم را کاهش دهد.

مزیت دیگر این روش در مقایسه با جمع‌آوری سلول‌های بنیادی از استخوان ران این است که کاملا بدون درد و بی‌خطر است.

گرچه این روش درمانی آزمایشی است، اما تاکنون زندگی بسیاری از مبتلایان اوتیسم را تغییر داده است.
در این باره مرتضی ضرابی مدیر بانک خون بند ناف رویان گفت: درمان ۸۰ نوع بیماری با استفاده از سلول ‌های بنیادی می تواند انجام شود.

وی گفت: البته اکنون بیشتر استفاده درمانی از سلول های بنیادی برای درمان بیماری های با منشا خونی بوده اند که برای مثال تالاسمی،کم خونی مادرزادی و سرطان خون از جمله این بیماری ها هستند.

مدیر بانک خون بند ناف رویان تصریح کرد: اما در ۳ تا ۵ سال آینده درمان بسیاری از بیماری های غیرخونی مانند اوتیسم، پارکینسون، فلج مغزی در کودکان و دیابت نوع یک هم با سلول درمانی انجام می‌ شود.

اوتیسمسلول‌‌های بنیادی
دیدگاه ها (0)
افزودن دیدگاه