معاون میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گیلان از راهاندازی موزه مردمشناسی عشایر رضوانشهر خبر داد و گفت: مرمت بناهای تاریخی که در اختیار برخی دستگاههای اجرایی استان است نیاز به مرمت دارد.
عصر کاسپین/ ولی جهانی با اشاره به تفاهمنامه مشترک بین ادارهکل میراثفرهنگی گیلان و شهرداری رشت جهت سامان بخشیدن به ساختمانها و بناهای قدیمی شهر اظهار داشت: تفاهمنامه مرمت ساختمان ساعت شهرداری رشت در زمان شهردار سابق بین ادارهکل میراث فرهنگی استان و شهرداری منعقد شده بود.
معاون میراثفرهنگی اداره کل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان گیلان با بیان اینکه تفاهمنامه مذکور هماکنون تامین اعتبار شده و قرار است از تهران به ما ابلاغ شود تصریح کرد: بخش عمدهای از مطالعات طرح مرمت “ساختمان ساعت” توسط شهرداری انجام شد.
جهانی بیان کرد: به شهرداری رشت اعلام کردیم که مطالعات اولیه طرح احیاء و ساماندهی موزهها و بناهای تاریخی به ما تحویل دهند البته مبلغی نیز از سوی سازمان برنامه و بودجه برای مرمت خانه میرزا خلیل رشت اختصاص یافت که هنوز به ما ابلاغ نشده و بهمحض اینکه ابلاغ شود ما کار را آغاز خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه بناهای تاریخی در اختیار برخی دستگاههای اجرایی استان قرار دارد که باید نسبت به مرمت بناها اقدام کنند خاطرنشان کرد: تفاهمنامه راهاندازی موزه مردمشناسی عشایر رضوانشهر نیز اخیراً با حضور مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان در رضوانشهر منعقد شد.
معاون میراثفرهنگی اداره کل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گیلان افزود: ساختمان موزه مردمشناسی عشایر رضوانشهر در منطقه بسیار خوبی قرار دارد و از ظرفیت پارک مجاور آن نیز میتوان برای برگزاری جشنوارهها و نمایشگاههای مختلف استفاده کرد.
جهانی خاطرنشان کرد: بیش از ۳۰۰ قلم اشیای مربوط به عشایر را لیستبندی کرده و برای تهران ارسال کردیم و مبلغ اعتباری نیز برای راهاندازی این موزه در رضوانشهر پیشبینی شد که حدود ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار مصوب دارد.
معاون میراثفرهنگی اداره کل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گیلان اشاره به تاثیرگذاری راهاندازی موزههای مردم شناسی در معرفی جاذبههای گردشگری، تاریخی و آداب و رسوم گیلانیان ابراز داشت: گیلان از جاذبههای گردشگری فراوان برخوردار است.