مانع‌ زدایی ورود سرمایه‌ گذاران به محلات بازآفرینی با ارائه بسته‌های تشویقی 

زمینه‌ سازی برای ورود سرمایه‌ گذاران به محلات بازآفرینی، لزوم کاهش زمان صدور پروانه، همکاری با گروه‌های جهادی، نبود شبکه فاضلاب و عدم داشتن سند مالکیت محلات بازآفرینی شهر رشت از جمله مواردی است که در جلسه روسای بازآفرینی کلانشهرهای کشور مورد تاکید قرار گرفت.

عصر کاسپین/ نشست روسای بازآفرینی کلانشهرهای کشور با حضور محمد آئینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران برگزار شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در این جلسه ضمن تشریح برنامه‌های دولت در حوزه بافتهای فرسوده عنوان کرد: استفاده کردن از الفاظی مانند بافت فرسوده موجب می‌شود تا سرمایه‌گذار در این محلات جرات سرمایه گذاری را به خود ندهد.

محمد آئینی ضمن تاکید بر عدم استفاده از اصطلاحاتی نظیر محلات کم برخوردار و حاشیه نشین در اصطلاحات شهری تصریح کرد: توجه به مسئله بازآفرینی، اشتغال خانگی بانوان، ترویج نشاط و فراهم کردن حداقل امکانات رفاهی برای این دست از محلات اشاره شده در اولویت برنامه‌های سال ۱۴۰۱ شرکت بازآفرینی شهری و وزارت راه قرار داد.

وی شهرداریها و رؤسای سازمان بازآفرینی شهری را مکلف به ارائه خدمات عادلانه در این محلات دانست و یادآور شد: ادارات خدمات رسانی نظیر اداره برق، آب و شبکه فاضلاب شهری باید زیرساختها و امکانات رفاهی را در محلات کمتر توسعه‌یافته شهری به صورت متوازن و عادلانه توزیع نموده و در اختیار ساکنان قرار دهند.

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران از تخصیص قیر رایگان برای آسفالت محلاتی که داری آسفالت قدیمی و یا خاکی هستند خبر داد و افزود: شهرداریها مکلفند در اقدامی مشترک و در قالب مشارکت با دولت لیست این محلات را همراه با مشخصات معابر تهیه کرده و به ادارات راه و شهرسازی و سازمان بازآفرینی کل کشور ارائه نمایند.

آئینی همکاری شهرداریها با گروه‌های جهادی برای تحقق برنامه‌ها در محلات کمتر توسعه‌ یافته را اثرگذار خواند و اظهار داشت: شهرداریها با در اختیار گذاشتن حداقل امکانات و با کمک گروه‌های جهادی می‌توانند قدمهای مثبتی در پیشبرد اهداف کالبدی شهر بردارند.

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ضمن تاکید بر ایجاد جذابیت سرمایه گذاری برای سرمایه گذار با ارائه بسته‌های تشویقی و اعمال تخفیف‌های لازم در صدور پروانه افزود: از شهرداریها می‌خواهیم زمان صدور پروانه در محلات هدف بازآفرینی را کاهش دهند.

میثم حرفت خواه رئیس سازمان عمران و بازآفرینی شهرداری رشت نیز در این جلسه وجود املاک نسقی را از جمله مشکلاتی که در بافتهای فرسوده وجود دارد ذکر کرد و گفت: مساحت محلات بافت فرسوده رشت حدود ۷۱۷ هکتار است که بیشترین سهم از این مقدار در حوزه املاک نسقی قرار دارند.

میثم حرفت خواه با بیان اینکه شهرداری رشت برای صدور پروانه در این محلات و املاک نسقی با مشکل مواجه است، تصریح کرد: با توجه به قیمت بالای قیر، شهر رشت با هزینه‌های بسیار گزافی روبه‌روست و حتی به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی در خدمات رسانی برق شهری و ساماندهی کابلهای برق دستگاه‌هایی مانند آتش نشانی نمی‌توانند در مواقع لزوم در این مناطق خدمت‌رسانی درستی انجام دهند.

رئیس سازمان عمران و بازآفرینی شهرداری رشت با بیان اینکه یکی از معضلات محلات بازآفرینی مشکلاتی از قبیل وجود شبکه فاضلاب و عدم داشتن سند مالکیت است اذعان کرد: مهمترین نیاز ساکنان بافتهای فرسوده و کم‌برخوردار شهر رشت آسفالت است که درخواست داریم در این زمینه مساعدتهای لازم صورت گیرد.

سرمایه‌ گذاران
دیدگاه ها (0)
افزودن دیدگاه