تشدید نظارت بر واحدهای تولید کننده آرد در گیلان

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تشدید نظارت بر واحدهای تولید کننده آرد درطی ایام نوروز، خبرداد .

عصر کاسپین/ مهندس علیرضا نجفی- مدیراداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به  دستورالعمل سازمان غذا و دارو( غنی سازی آرد گندم نانوایی ها به ریزمغذی های آهن و اسیدفولیک خوراکی ) ، اظهارداشت : کارشناسان نظارت و ارزیابی محصولات غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان تابعه دانشگاه درراستای برنامه عملیاتی غنی سازی آرد، طی بازدیدهای مستمر از واحدهای تولیدکننده آرد نانوایی ها در سطح استان، افزودن آهن از طریق پرمیکس آهن و اسیدفولیک به ویژه مقدار آن را ، مورد کنترل و آزمایش قرار می دهند و در صورت مشاهده عدم انطباق با متخلفان ، برخورد قانونی انجام می گیرد .

وی  در پایان یادآور شد : در این بازدید ها کیفیت عواملی مانند گندم، تجهیزات واحد صنعتی ، کیفیت بوجاری و تجهیزات مرتبط  با کیفیت آرد ، تجهیزات آزمایشگاه،  نظافت و رعایت موازین بهداشتی نیز  بررسی می شود.

لازم به ذکر است ؛ استان گیلان دارای هفت واحد فعال تولیدکننده آرد می باشد

تولید کننده آرد
دیدگاه ها (0)
افزودن دیدگاه