در نشست مشترک سه جانبه با حضور مدیران و کارشناسان تامین اجتماعی ، تعاون ، کار و رفاه اجتماعی گیلان و اتاق اصناف استان ، موضوع شناسایی گلوگاهها در فرایند مقرری بیمه بیکاری و مشاغل سخت و زیان آور مورد تبادل نظر قرار گرفت .
عصر کاسپین/ در این نشست مباحث مختلفی از قبیل لزوم اصلاحات و بازنگری در قوانین ، به کارگیری مشوق های انگیزشی برای کارفرمایان و بیمه شدگانی که از مقرری بیمه بیکاری بهره نمی گیرند و برقراری حلقه اتصال بین نیازهای بازار کار ، مهارتهای فنی حرفه ای و مقرری بگیران بیمه بیکاری مورد نقد و بررسی قرار گرفت .
سیاووش آقاجانی مدیرکل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان در این نشست با تاکید بر اینکه حفظ و صیانت از صندوق های بیمه ای یکی از چهار کلان پروژه وزارتخانه محسوب می گردد پرداخت حق بیمه را معیاری معتبر برای ایجاد اشتغال برشمرد .
بررسی اشتغال های پنهان ، کمبود نیرو در واحدهای صنعتی تولیدی و گرایش و میل کارفرمایان به جذب نیروهای ماهر و نیمه ماهر و تشریح مفاد قانونی تعریف بیکار و تلاش برای رفع مغایرت تفسیرهای موجود در سطح جامعه و آگاهی از شرایط برخورداری مقرری بیمه بیکاری از دیگر مباحث این نشست بود .
کیوان مرتضوی سرپرست اداره کل تامین اجتماعی گیلان نیز با بیان اینکه در هر ماه بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان تعهدات بلندمدت در قالب انواع مستمری در سطح استان توسط تامین اجتماعی در حال پرداخت است از افزایش ماهانه هزار نفر به جرگه مستمری بگیران خبر داده و اظهار داشت : مستمری ها بزرگترین گروه تعهداتی سازمان قلمداد میگردد و در سالهای اخیر سهم بازنشستگی های سخت و زیان آور به نسبت مجموع بیش از ۵۰ درصد میباشد .
در این نشست با اشاره به وجود ۱۰ درصد از مقرری بگیران بیمه بیکاری تامین اجتماعی استان در شهرصنعتی رشت ، شعبه مستقر در این مجموعه پایلوت اجرای طرح مشترک اداره کار و تامین اجتماعی گردید .