مدیر کل استاندارد استان گیلان در همایش روز جهانی ایمنی غذا؛ عملکرد مناسب ، تاثیر آن بر سفره مردم قابل مشاهده خواهد بود مدیر کل استاندارد استان گیلان در همایش روز جهانی ایمنی غذا؛ عملکرد مناسب ، تاثیر آن بر سفره مردم قابل مشاهده خواهد بود

دکتر مجتبی معصومی نژاد – مدیر کل استاندارد استان گیلان در همایش یک روزه، روز جهانی ایمنی غذا با اشاره به اهمیت تدوین استاندارد ها و نظارت بر محصولات تولیدی در تضمین ایمنی و سلامت محصولات غذایی ، اظهار کرد؛ در صورت عملکرد مناسب ، تاثیر آن بر سفره مردم قابل مشاهده خواهد بود.

عصر کاسپین/ دکتر مجتبی معصومی نژاد در جمع مسولان استانی و صاحبان صنایع ، اظهار کرد؛ سازمان استاندارد با تدوین و ارتقای استاندارد ها درحوزه های مختلف، نمونه برداری از محصولات و نظارت در بخش های مختلف در زمینه ارتقای سلامت و ایمنی غذای مورد مصرف گام برمی دارد و اجرای درست آن از وقوع بسیاری از موارد غیرمنتظره جلوگیری خواهد نمود.
وی در پایان تلاش و همکاری تمامی سازمان های مرتبط با ایمنی غذا را در تضمین سلامت محصولات بسیار مهم دانست و گفت؛ در صورتی که سازمان های مختلف در حیطه وظایف خود به درستی عمل نموده و استراتژی های مناسب اتخاذ نمایند، تاثیر مثبت آن را بر سفره مردم خواهیم دید.
گفتنی است ؛ همایش روز جهانی ایمنی غذا به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان و با مشارکت اداره کل استاندارد استان و با حضور مسئولان استانی، دانشگاهی و صاحبان صنایع مرتبط امروز،شنبه در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

دیدگاه ها (0)
افزودن دیدگاه