مهرانه جعفری در این برنامه با اشاره به تاکیدات صورت گرفته در ماده ۲۹ قانون اساسی و همچنین مفاد ماده یک قانون تامین اجتماعی مبنی بر توسعه و گسترش پوشش بیمه ای به اقشار مختلف جامعه ، طرح بیمه فراگیر خانواده ایرانی را بستری مناسب برای فراهم شدن تحت پوشش قرار گرفتن یکایک افراد بالای ۱۸ سال هر خانواده در زیرگروههای مختلف برشمرد .
عصرکاسپین/ وی با بیان اینکه جمعیت وسیعی از کشور را دختران و بانوان خانه دار تشکیل میدهند اظهار داشت از آذرماه سال ۱۳۸۷ بیمه زنان خانه دار توسط تامین اجتماعی اجرایی گردید .
رئیس اداره بیمه شدگان تامین اجتماعی گیلان با تاکید بر اینکه برخوردارشوندگان از این بیمه در سه نرخ متفاوت با دامنه متنوعی از تعهدات میتوانند انعقاد قرارداد نمایند افزود : عدم نیاز به مراجعه حضوری و انتخاب نرخ و همچنین مبنای دستمزد برای افراد از امتیازات این نوع بیمه است .
مهرانه جعفری خاطر نشان ساخت در کنار این امتیازات ، مزایایی همچون امکان تداوم استفاده از پوشش بیمه درمان از طرف پدر یا همسر و یا بهره مندی همزمان از مستمری برای متقاضیان فراهم می باشد .
وی با بیان اینکه در نرخ ۱۲ درصدی تعهدات بازنشستگی و فوت پس از آن پوشش داده میشود مبلغ این قرارداد برای سالجاری را با مبنای حداقل حقوق معادل هشتصد و شصت هزار تومان برشمرده و افزود : نرخ ۱۴ درصد علاوه بر بازنشستگی ، فوت قبل و بعد از آن و نرخ ۱۸ درصد نیز بازنشستگی ، بازماندگان و ازکارافتادگی را پوشش میدهد .
رئیس اداره بیمه شدگان تامین اجتماعی گیلان ، مهلت پرداخت حق بیمه هر ماه در این قرارداد را حداکثر تا دو ماه بعد از آن اعلام و از امکان پرداخت همزمان دوره های چندماهه خبر داد .
وی همچنین با تبریک پیشاپیش ۱۶ آذرماه روز دانشجو ، اذعان داشت یکی دیگر از فرصتهای خوب تمهید شده توسط سازمان ، ایجاد بیمه های دانشجویان از سال ۱۳۹۷ است که با شرایط بیمه های مشاغل آزاد و زنان خانه دار امکانپذیر است و فرد دانشجو قادر خواهد بود سالهای تحصیلات خود را به سوابق بیمه ای افزوده و در شرایط سنی مطلوبتر در آینده به بازنشستگی نائل گردد .
شایان ذکر است در حال حاضر بیش از ۴۳۰۰۰ زن خانه دار و قریب به ۳۵۰۰ دانشجو در استان گیلان در قالب این دو نوع بیمه تحت پوشش تامین اجتماعی قرار دارند .