شامگاه دوشنبه در اجرای بند ب ماده ۵۱ قانون برنامه هفتم توسعه کشور سیزدهمین جلسه کمیته تصویب طرحهای هادی روستایی استان گیلان به ریاست سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار و با حضور مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان و دبیر کمیته تصویب طرحهای هادی روستایی استان و اعضای اصلی کمیته تصویب در سالن جلسات شهید انصاری استانداری گیلان برگزار شد.
عصرکاسپین/ «میر محمد غراوی» سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان در این جلسه با تاکید بر اهمیت اجرای دقیق طرح هادی در روستاها گفت: رونق اقتصادی روستاهای استان باید محور تصمیمات کمیسیون بررسی طرحهای هادی روستاها قرار گیرد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان در این جلسه بیان کرد: طرح هادی روستایی، نقش بنیادی و زیربنایی در توسعه یکپارچه نواحی روستایی دارد.
وی با تأکید بر اهمیت تهیه و بازنگری طرحهای هادی در بهبود زیرساختها و خدمات عمومی در روستاها، اشاره کرد که اجرای موفقیتآمیز تهیه و بازنگری طرحهای هادی میتواند به ارتقای کیفیت زندگی روستاییان و ایجاد زمینههای مناسب برای رشد اجتماعی و اقتصادی در مناطق روستایی کمک کند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان گفت: ما باید با توجه به ویژگیها و نیازهای خاص هر منطقه، طرحها را به گونهای طراحی کنیم که پاسخگوی نیازهای محلی باشد. وی همچنین بر اهمیت مشارکت مردم در فرآیند برنامهریزی و اجرای این طرحها تأکید کرد و افزود که همکاری بین دستگاههای مختلف نقش مؤثری در دستیابی به اهداف توسعه پایدار خواهد داشت.
غراوی تاکید کرد: کمیسیون تصویب طرحهای هادی روستایی، یکی از ارکان مهم در رونق روستاها محسوب میشود؛ لذا درخواستهای وارده به این کمیسیون با هدف توسعه پایدار مناطق روستایی مورد بررسی قرار گیرند.
۷۸۱ طرح هادی روستاهای گیلان نیازمند بازنگری هستند
«حامد دائمی» مدیرکل بنیاد مسکن گیلان با بیان اینکه طرح هادی، سند توسعه روستاهاست، اظهار کرد: این طرح توسط مهندسان ذی صلاح با ابزارهای دقیق مهندسی مطالعه شده و نیازمندیهای روستا و چشم انداز ۱۰ ساله توسعه آن در این طرح لحاظ میشود.
وی افزود: با مطالعه طرح هادی، افقهای پیش روی توسعه روستا مشخص میشود و مردم میتوانند نسبت به توسعه روستا در جهات مختلف که با نظر کارشناسان تعیین شده است، اقدام کنند.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان افزود: ۷۸۱ طرح هادی روستاهای استان نیازمند بازنگری هستند که جهت بازنگری طرح هادی این روستاها نیازمند اعتبار میباشد.
دائمی افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون ۱۲ طرح هادی روستایی تهیه و تعداد ۱۶۸ طرح هادی بازنگری شد.
وی گفت: ۴۳۴ طرح هادی در سنوات گذشته در حال بازنگری است که به دلایل متفاوت تکمیل نشده و قابل طرح در کمیته تصویب نیستند.
در این جلسه ۱۱ طرح هادی روستایی در شهرستانهای صومعه سرا، شفت، رشت، رودسر، رودبار، بندرانزلی و تعدادی از پروندههای مربوط به اصلاح ضوابط در محدوده طرحهای هادی روستایی استان بررسی قرار گرفت.
سیزدهمین جلسه کمیته تصویب طرح های هادی روستایی استان گیلان ساعت ۱:۳۰ بامداد روز سه شنبه خاتمه یافت