موفقیتی دیگر در دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ درخشش اداره فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیر خشک گیلان در کشور

در پی انجام فرایند ارزیابی و ارزشیابی عملکرد ادارات متناظر در حوزه فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیر خشک در معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور، معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان موفق به کسب رتبه برتر اول شد.

عصرکاسپین/ دکتر علی صفا- سرپرست اداره کل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیر خشک، با ابراز خرسندی از این موفقیت، از تلاش‌ها و مساعی تمامی همکاران و کارشناسان معاونت غذا و دارو تقدیر کرد.
دکتر محمدتقی آشوبی – رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ضمن تبریک این موفقیت، اظهار کرد؛ کسب این رتبه نشاندهنده عزم و اراده قوی تیم ما در انجام فرایند نظارت بر ساخت، ورود، نگهداری، انبارش و توزیع فرآورده‌های تحت نظارت در حوزه نظارتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان است.
به گفته وی، این موفقیت نتیجه همکاری و تلاش مستمر تمامی همکاران در معاونت غذا و دارو است و انتظار می رود با ادامه این روند، بتوانیم خدمات بهتری به جامعه ارائه دهیم و استانداردهای بالای نظارتی را حفظ کنیم.
گفتنی است،؛ دانشگاه علوم پزشکی گیلان همواره در راستای ارتقای کیفیت خدمات و نظارت بر فرآورده‌های غذایی و دارویی، تلاش کرده و گام نهادن تمامی همکاران در این مسیر را از حقوق عامه مردم می داند.
بی تردید، توفیقات دانشگاه علوم پزشکی گیلان بیانگر، تلاش، تخصص، تجربه، تعهد و مسئولیت‌پذیری کارکنان و کارشناسان فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیر خشک است.

دانشگاه علوم پزشکی
دیدگاه ها (0)
افزودن دیدگاه