آمادگی کامل نظام سلامت گیلان برای مقابله با بحران برف پیش‌رو

دکتر محمدتقی آشوبی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، امروز در نشست مدیریت بحران دانشگاه با تأکید بر لزوم آمادگی همه‌جانبه نظام سلامت استان در مواجهه با شرایط بحرانی برف پیش‌رو، اظهار کرد: ذخایر دارویی و آذوقه در بیمارستان‌ها بسیار حائز اهمیت است و باید تمامی بیمارستان‌ها از لحاظ ذخایر دارویی و غذایی در وضعیت آمادگی کامل باشند.

عصرکاسپین/ وی همچنین به انتقال مادران باردار و بیماران پرخطر به مناطق پایین دست اشاره کرد و افزود: در مدیریت بحران برف گذشته، نظام سلامت گیلان عملکرد بسیار خوبی داشته است، اما باید برای مدیریت بحران برف آینده، اقدامات بهتری انجام شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به پیش‌بینی بارش برف در روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته آینده، گفت: تمامی مراکز درمانی باید تدابیر لازم را برای مراقبت و پیش‌بینی‌های لازم به کار گیرند.

دکتر آشوبی با تاکید بر اینکه تأسیسات بیمارستان‌ها و مراکز سلامت محور باید در آمادگی کامل باشند، افزود: بخش‌های پشتیبان باید در صورت بروز بحران، بتواند به بهترین شکل ممکن به نیازهای بیماران پاسخ دهد.

وی در ادامه به سه دیدار اخیر خود با سه معاون وزیر بهداشت اشاره کرد و گفت: در این دیدارها، آخرین وضعیت نظام سلامت استان بررسی و اقدامات میان‌مدت و بلندمدت در راستای توسعه خدمات سلامت استان تدوین و مورد پیگیری قرار گرفت.

نظام سلامت گیلان
دیدگاه ها (0)
افزودن دیدگاه