زمان پرداخت عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد

کیوان مرتضوی با بیان اینکه در نیمه اول سالجاری ماهانه حدود ۱۹۳۰ میلیارد تومان مستمری پرداخت شده که پس از اعمال متناسب سازی این رقم به ۲۳۲۰ میلیارد تومان افزایش یافته ، افزود : در کنار این رقم ماهانه حدود ۵۰ میلیارد تومان بابت مشارکت سهم سازمان در پرداخت حق بیمه تکمیلی افزون بر ۲۲۰ هزار نفر مستمری بگیر و افراد تبعی آنها پرداخت شده و در اجرای طرح کرامت رضوی نیز بابت اعزام حدود دو هزار نفر بازنشسته به مشهد مقدس سازمان افزون بر بیست میلیارد تومان هزینه نموده است .

عصرکاسپین/ وی با اشاره به اینکه حسب پیش بینی ها مبلغ عیدی بازنشستگان تحت پوشش تامین اجتماعی گیلان به حدود ۶۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید اظهار داشت حسب برنامه زمانبندی ابلاغی سازمان این عیدی در روزهای ۱۸ و ۱۹ اسفندماه به حساب مستمری بگیران واریز خواهد شد .

مدیرکل تامین اجتماعی گیلان همچنین اذعان داشت با احتساب پرداخت عیدی و مستمری اسفندماه مجموع تعهدات بلندمدت تامین اجتماعی گیلان در سال ۱۴۰۳ به مبلغ ۲۶۰۰۰ میلیارد توئمان خواهد رسید .

کیوان مرتضوی خاطر نشان ساخت با عنایت به هماهنگی به عمل آمده جهت پرداخت بخشی از دیون مراکز درمانی و داروخانه ها در اسفندماه ، زمان پرداخت مستمری اسفندماه روزهای ۲۶ و ۲۷ اسفند خواهد بود .

پرداخت عیدی
دیدگاه ها (0)
افزودن دیدگاه