محمد حسین واثق کارگرنیا رئیس شورای اسلامی شهر رشت گفت: مدرسه شهید بهشتی شناسنامه رشت است و اعتقاد داریم باید از مدارس حمایت بیشتری انجام شود.
عصرکاسپین /محمد حسین واثق کارگرنیا رئیس شورای اسلامی شهر رشت که امروز با همراهی دکتر رحیم شوقی شهردار رشت همزمان با گرامیداشت هفته معلم جهت تجلیل از معلمین و کادر آموزشی مدرسه شهید بهشتی در آن دبیرستان حضور پیدا کرده بود اظهار کرد:
دبیرستان شهید بهشتی جزو مدارس ماندگار رشت است و شورای اسلامی شهر رشت نسبت به تمامی مدارس بالاخص مدارس ماندگار رشت نگاه حمایتی ویژه ای دارد.
وی با بیان اینکه مدرسه شهید بهشتی شناسنامه رشت است افزود: اعتقاد داریم باید از این مدارس حمایت شود تا ان شاا همچنان شاهد افتخار آفرینی ها در این مدارس باشیم.
رئیس شورای اسلامی شهر رشت با تاکید به اینکه عنوان مدرسه شهید بهشتی باعث افتخار است بیان کرد: چهره های بسیار بزرگی در این مدرسه تحصیل کرده اند که در حال حاضر در جایگاه های کلیدی و تاثیرگذار ایفای نقش می کنند.
دکتر کارگرنیا رئیس شورای اسلامی شهر رشت با همراهی دکتر شوقی شهردار رشت در این دیدار از معلمین و کادر آموزش دبیرستان شهید بهشتی به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم تجلیل به عمل آورد.